Specificerad sökning
Storlek
- m2
HYRA OCH/ELLER KÖPA
Välj typ av lokal

Kontakta Verksamhetslokaler.se

Då vi har många tusen användare varje dag, har vi dessvärre inte längre möjlighet för att ge generell betjäning över telefon. 

Om du vill ha snabb och personlig betjäning ska du därför skriva till oss på support@verksamhetslokaler.se. Härefter vänder vi snabbt tillbaka via mail eller telefon.

OBS! Du är även välkommen till att lyssna på vår informationstelefon på 08-52 50 38 83 och/eller hitta svar på dina frågor nedan.

1: Vilka slags lokaler finns på Verksamhetslokaler.se?
På Verksamhetslokaler.se arbetar vi för att samla alla vakanta objekt på lokalmarknaden, så att du som användare endast behöver leta på ett ställe. Det finns allt från lediga kontor, både eget och på kontorshotell, till butiker, showroom, restauranger, kliniker, lager och produktion/verkstad. Du hittar även kommersiella fastigheter till försäljning, så som bostadsfastigheter, hotell och fastighetsmark.

2: Var hittar Verksamhetslokaler.se alla lokaler?
Vi samlar in objekten på flera olika vis. Såväl fastighetsbolag, mäklare, kontorshotell och privatpersoner lägger upp annonser manuellt direkt på vår sida. Många fastighetsbolag och mäklare ber oss även om att crawla lokaler och fastigheter direkt från deras sida, så att de marknadsförs hos oss. Därutöver har vi även intellegenta robotar som flera gånger om dagen automatiskt letar efter nya, lediga lokalannonser samt uppdaterar de befintliga annonserna – allt för att lokalregistret ska vara så aktuellt som möjligt.

3: Vad gör jag om jag får fel lokaler eller lokalsökande skickat till mig via era bevakningsmail?
Klicka på fliken ’Mina sökagenter’, som du ser i menyn till vänster när du är inloggad på Lokalfinder.se. Här kan du precisera, ändra eller radera din sökagent, vilket är den som definierar vilka bostäder eller lokalsökande verksamheter du får mail om. Om det i förvägen redan finns en automatiskt upprättad sökagent, kom då ihåg att radera den innan du upprättar en ny.

4: Vad är skillnaden på en sökagent och en sökannons?
Sökagenten är den som bestämmer vilka lokaler/fastigheter du får förslag om, du kan läsa mer om hur du upprättar en sökagent ovan. I sökannonsen anger du vilka önskemål du har på lokalen du söker, så som lokaltyp, storlek och geografiskt område. Därefter skickas den ut till relevanta hyresvärdar och säljare, som då kan kontakta dig om de har ett relevant objekt. 

5: Vad gör jag om jag har glömt mitt användarnamn/lösenord?
Ditt användarnamn är alltid den e-postadress som du har registrerat dig med. Om du har glömt ditt lösenord, klicka då på "Glömt lösenord?" som du hittar på förstasidan på både Verksamhetslokaler.se och Lokalfinder.se, så skickar vi en inloggningslänk till dig via mail.

6: Vad är skillnaden på Verksamhetslokaler.se och Lokalfinder.se?
De båda portalerna är tillsammans en del av vårt matchningssystem. På Verksamhetslokaler.se kan du se och söka bland alla lokaler och på Lokalfinder.se kan du söka bland alla lokalsökande verksamheterna. Du har din profil på Lokalfinder.se, där du kan du skapa sökkriterier, upprätta annons samt söka efter bostadssökande.

7: Måste jag betala för att använda Verksamhetslokaler.se och Lokalfinder.se?
Det är helt kostnadsfritt att registrera sig hos oss. Det är också gratis att upprätta sökagent samt sökannons. För hyresvärdar och säljare är det kostnadsfritt att lägga in lokalannonser. Som gratisanvändare kan du även kontakta alla de hyresvärdar/säljare som friköpt sina annonser. Dock finns en rad fördelar med att bli Guldanvändare för en mindre kostnad.

8: Vilka fördelar finns det med att vara Guldanvändare?
Med tillgång som Guldanvändare får du en rad fördelar. Som lokalsökande verksamhet får du bl.a. besked om lokalerna före andra, du får tillgång till att rekvirera ytterligare information om alla lokaler samt kontakta alla hyresvärdar/säljare, du får en framhävd lokalsökarannons m.m.
Som hyresvärd/säljare har du möjlighet att kontakta alla de lokalsökande verksamheterna i vårt register, du får en framhävt lokalannons vilket ökar chanserna för att få objektet uthyrt/sålt m.m.

9: Är det säkert att betala på Verksamhetslokaler och Lokalfinder?
Betalning sköts med en säker krypterad förbindelse via DIBS till din bank. Du kan betala med de flesta kontokort. Verksamhetslokaler.se/Lokalfinder.se har aldrig tillgång till dina kortuppgifter, och har därför inte tillgång till att se dina kortuppgifter vid något tillfälle.

10: Hur avregistrerar jag mig? 
Klicka på fliken ’Mailinställningar’ som du ser i menyn till vänster när du är inloggad på Lokalfinder.se. Följ därefter den enkla vägledningen.

11: Var hittar jag en samlad överblick av mina fakturor?
Logga in på din profil och tryck på fliken ’Fakturor’, som du ser i menyn till vänster. Här har vi samlat alla dina fakturor så att du enkelt kan få en samlad överblick. Om du vill ladda ner en faktura till din dator ska du trycka på ’Länk till faktura’. Högerklicka därefter med musen och tryck på ’Spara som’.

12: Jag vill upprätta/ändra en lokalannons – hur gör jag?
När du är inloggad på din profil trycker du på fliken ’Mina annonser’, som du ser i menyn till vänster. Här kan du se en samlad översikt över alla dina annonser. Om du vill upprätta en annons ska du endast trycka på ’Upprätta ny annons’ överst på sidan. Om du vill redigera en annons som redan är upprättad sedan tidigare ska du trycka på adressen till vänster på objektet. När du är färdig med att redigera annonsen ska du scrolla ner och trycka på ’Spara’.

13: Hur stoppar jag tillgången som Guldanvändare?
Guldanvändar-profilen kan enkelt avslutas eller startas genom att trycka på länken "Användarprofil" under fliken "fakturor", som finns i menyn till vänster på Lokalfinder.se (som du kan se när du är inloggad). Du kan alltid skicka ett mail till oss om du behöver hjälp för att avsluta. 

14: Var hittar jag lokalannonserna?
Du kan se alla lokaler som är offentligt annonsernade på www.verksamhetslokaler.se.

15: Hur hittar jag de lokalsökande verksamheterna?
Du kan se alla aktiva lokalsökande på www.lokalfinder.se – Klicka på ’Hitta hyresgäst/köpare’