Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Restauranger för uthyrning i Falun

Du har sökt efter Restauranger som uthyres i Falun.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Restauranger som uthyres i Falun.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
 • Hammars Restaurang/konditori
  Annons

  Restaurang på Ågatan, Falun

  Hammars Restaurang/konditori: Anrika lokaler i Fastighet som tillhör världsarvet, här låg Sveriges äldsta konditori, skulle gärna hitta en konditor som vill strata upp konditoriet igen.
  • 371 484 kr. om året
  • 1 - 294 m2

Värt att veta när du sökerrestaurang i Falun

Falun är en tätort i Dalarna med ca 37 000 invånare. Staden vad tidigare känd för sin koppar men är idag en viktig industristad i Sverige. Genom Falun rinner Falunån och delar staden i två delar. Sydväst om ån ligger Falu koppargruva, och därför kallas denna sida för ”den gruvliga sidan”. På den andra sidan, nordost om ån, är många bostadsområden belägna, präglad av villor och grönområden. Denna sida kallas därför "den ljuvliga sidan”. Öster om ån finns Faluns stadskärna. Här finns en rad olika smågator och butiker.


Hitta restaurang att hyra i Falun

Letar du efter restaurang att hyra i Falun? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste restauranger som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  restauranger att hyra i Falun som passar dig. Du kan se alla de aktuella restaurang att hyra i Falun på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av restaurang att hyra i Falun, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya restaurang att hyra i Falun

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste restaurang att hyra i Falun. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya restaurang att hyra i Falun som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Falun?

I Falun hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Falun baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Falun kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Falun?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Falun.

Hur mycket kostar ett lokal i Falun?

Priset på ett lokal i Falun beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Falun.