Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Övriga lokaler för uthyrning i Uppsala

Du har sökt efter Övriga lokaler som uthyres i Uppsala.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Övriga lokaler som uthyres i Uppsala.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Hitta lediga övriga lokaler som uthyres i Uppsala. Söker du övrigt som uthyres i Uppsala, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Uppsala än övriga lokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Uppsala är förknippad med innovation och nytänkande vilket kan härledas till dess anrika universitet. Universitetet grundades redan år 1477 och är därmed det äldsta sätet för högre utbildning i hela Skandinavien. Den ständiga utströmningen av examinerade studenter har fått många företag att vända blicken hit.

Värt att veta när du sökerövrigt i Uppsala

Uppsala är för många förknippat med att vara en universitetsstad och ett kyrkligt centrum i Sverige. Men, utöver det finns här också en mycket stark tradition av företagande och en kommun med stort fokus på näringslivet. Uppsala kommun har idag 211 000 invånare vilket förväntas växa med 100 000 fler invånare till 2050, vilket gör Uppsala kommun till en av landets mest expansiva kommuner. Idag är 19 000 företag registrerade i staden varav de allra största och mest internationellt kända är företag som GE Healthcare Bio-Sciences, Clean-tech och Lifco.


Hitta övrigt att hyra i Uppsala

Letar du efter övrigt att hyra i Uppsala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste övriga lokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  övriga lokaler att hyra i Uppsala som passar dig. Du kan se alla de aktuella övrigt att hyra i Uppsala på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av övrigt att hyra i Uppsala, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya övrigt att hyra i Uppsala

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste övrigt att hyra i Uppsala. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya övrigt att hyra i Uppsala som matchar dina sökkriterier.