Detta är en annons
Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Övrigt för uthyrning, Danderyd, Svärdvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 209017
  • Övrigt
  • 15 m2

15 m2 övrigt för uthyrning i Danderyd

KONTORSRUM-PRIVATE OFFICE
Fullt möblerat kontorsrum med skrivbord, kontorsstol och förvaring. Centralt läge invid växande Mörby Centrum i Danderyd.

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, mötesrum, telefonrum, kaffe/te, wifi, utskrifter och mycket mer.

FRIHET & FLEXIBILITET
Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår arbetsplats i flexmiljö på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukostbuffé. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i arbetsvardagen. Hon tar emot dig som hyresgäst och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Nyrenoverade mötes- och konferensrum i olika storlekar. I det största finns plats för 70 personer. Rummen kan möbleras i styrelse-, skol- eller biosittning. Rummen är utrustade med: whiteboard, 50-tums TV-skärm eller projektor, pennor och anteckningsblock. WiFi ingår.
I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten – perfekt för tex utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!
Lokalnr
423

Storlek
15 - 15 m2 - Kontor

Hiss
Hiss finns i fastigheten

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Denna lokal ligger i Danderyd - klicka här för mer info.