Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Linköping

Du har sökt efter lokaler som uthyres i Linköping.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler som uthyres i Linköping.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Lokaler som uthyres i Linköping . Se alla lokaler i Linköping. Du kan se nästintill alla kontor, butiker, lager och verkstäder som uthyres i Linköping på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Linköping är Sveriges sjunde största stad och här finner du ett av landets mest populära universitet. Linköpings Universitet drar många yngre människor till staden vilket passar väl in på stadens slogan ”Där idéer blir verklighet”, som syftar på utbytet mellan universitetet och näringslivet.

Värt att veta när du söker lokal i Linköping

Fram till 1980-talet har Linköping omnämnts som en militärstad bland annat på grund av att SAAB tillverkade sina stridsflygplan här. Som militärstad uppvisade Linköping stark tillväxt under såväl andra världskriget som under kalla kriget. Efter 1980-talet har dock det militära kommit att få mindre betydelse i staden. SAAB är fortsatt en av de största arbetsgivarna i staden tillsammans Specialfastigheter och Biltema. Sedan grundandet av universitetet på 1970-talet har näringslivet i Linköping blivit mer innovativt och är idag en av landets ledande miljöstäder.


Hitta lokal i Linköping

Letar du efter lokal i Linköping? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Linköping som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna som uthyres i Linköping - kontor, lager, butik och produktion/verkstad som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Linköping, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om lokalen ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler i Linköping

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Linköping. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Linköping som matchar dina sökkriterier.