Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Örebro

Du har sökt efter lokaler som uthyres i Örebro.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler som uthyres i Örebro.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Lokaler som uthyres i Örebro . Se alla lokaler i Örebro. Du kan se nästintill alla kontor, butiker, lager och verkstäder som uthyres i Örebro på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Örebro är den sjätte största tätorten i Sverige med 120 000 invånare. Under den första halvan av 1900-talet var Örebro känt som ”skostaden” på grund av de många skofabriker som fanns här. Industri står fortsatt för en stor del av stadens näringsliv, men idag är de största verksamhetsområdena service, tjänster och utbildning.

Örebros geografiska läge gör det till en perfekt handels- och logistikstad. Staden är strategiskt placerad i centrum av Svealand med relativt kort avstånd till Stockholm, Göteborg och Oslo. De största arbetsgivarna bland privatägda företag i Örebro är omsorgsföretaget Humana Assistans, industriföretaget Atlas Copco och Postnord. Som i många andra handelsstäder finns flera stora köpcentrum i Örebro som det centralt belägna Aspholmen, samt Marieberg köpcentrum som ligger strax söder om staden.