Detta är en annons
Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Kontor för uthyrning, Stockholm Kungsholmen, Sankt Eriksgatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 253659
  • Kontor
  • 189 m2

Unik chans - Sankt Erikstornet kan bli ditt nya kontor

I en tid där distansarbete, flexibilitet och digitala möten har blivit det nya normala sjösätter vi på Heep nu en ny strategi för våra kontor, vilket gör att en av våra våningar nu ställs till förfogande för en ny hyresgäst! Hyresvärden till fastigheten har ställt sig bakom beslutet och är positiv till möjligheten att erbjuda ett dedikerat förstahandsavtal till den nya hyresgästen (dvs andrahandshyra behövs inte långsiktigt).

OM LOKALERNA

Sankt Erikspalatset är ett av Stockholms byggnader med högst kulturhistoriska värden, och 11:e våningen med det berömda tornet kan nu bli ditt nya kontor!

Lokalerna ligger högst upp i fastigheten och har stora fönster med mycket ljusinsläpp och generös takhöjd som ger en harmonisk och öppen atmosfär. Med ca 189kvm uppmätt yta och flera unika utrymmen och vrår kan lokalerna hyras ut delvis möblerade, eller helt omöblerade för den som vill göra plats för kreativitet och skapa ett landskap utifrån egna behov och önskemål.

I lokalerna finns även ett rymligt och fullt utrustat kök (diskmaskin, kyl/frys, spis, micro), tillhörande balkong med egen takterrass, ett badrum med möjligtvis Stockholms bästa utsikt, och ett 360° torn som passar utmärkt till kundmöten eller för workshops.

LÄGE

Beläget mitt i hjärtat av Kungsholmen med mycket goda kommunikationer. I anslutning till Fridhemsplan tunnelbana finns tillgång till både den gröna- och blåalinjen, samt flertalet busslinjer som trafikerar i närhet till fastigheten.
I området finns det mesta man kan önska sig av breda serviceutbud, restauranger, caféer, Västermalmsgallerian, och natur.

Tillträde: Tillgängligt omgående enl. överenskommelse
Hyresperiod: Tillsvidare

Lokalerna lämpar sig för tjänsteverksamheter som exempelvis: advokatfirma, tech start-ups, finansbolag, IT-bolag, etc.

Varmt välkommen att höra av dig till [xxxxx] för mer information och för att boka visning!

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info.