Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler för uthyrning i Stockholm Innerstad

Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Stockholm Innerstad. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Stockholm Innerstad.
Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Stockholm Innerstad. Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Stockholm Innerstad.

Värt att veta när du sökerkontor i Stockholm Innerstad

Stockholm innerstad kallas i folkmun ofta för Stockholm City, ett uttryck som växt fram med inspiration från London där stadens äldre centrum är en egen kommun och går under namnet City of London. Det som utgör Stockholm innerstad i bemärkelsen av centrum är Norrmalm och Gamla Stan. Just stadsdelen Norrmalm förväxlas dock ofta med det större stadsdelsområdet med samma namn. Det sistnämnda är mer precist ett stadsdelsområde bestående av just Norrmalm, Vasastan samt även en del av Östermalm. Norrmalm som stadsdel är den södra delen av stadsdels området och fick efter Norrmalmsregleringen i efterkrigstiden en rejäl upputsning och blev en av landets största stadssaneringar. Området kom snabbt att moderniseras under 50-, 60-, 70-talet vilket bland annat symboliseras genom uppförandet av de fem Hötorgsskraporna i mitten av 1960-talet. Denna förvandling som Stockholm innerstad genomgick har senare även inspirerat städer runt om i Europa och flera av de byggnader som uppfördes beskyddas idag som byggnadsminnesförklarade. Idag lockar Stockholm innerstad turister från hela världen. Med shopping i absoluta toppklass – med flera framträdande varuhus, butiker och shoppingcentran är området också i topp på många av Stockholmarnas egna topplistor över områden att besöka eller bo i. Här finns det också gott om saker att se och göra, där man på en dagspromenad kan få se allt ifrån Sveriges riksdag och regering, det Kungliga slottet och den blomstrande Kungsträdgården.


Hitta kontor att hyra i Stockholm Innerstad

Letar du efter kontor att hyra i Stockholm Innerstad? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler att hyra i Stockholm Innerstad som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor att hyra i Stockholm Innerstad på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor att hyra i Stockholm Innerstad, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor att hyra i Stockholm Innerstad

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor att hyra i Stockholm Innerstad. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor att hyra i Stockholm Innerstad som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Stockholm Innerstad?

I Stockholm Innerstad hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Stockholm Innerstad baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Innerstad kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Stockholm Innerstad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Stockholm Innerstad.

Hur mycket kostar ett lokal i Stockholm Innerstad?

Priset på ett lokal i Stockholm Innerstad beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Stockholm Innerstad.