Denna annons är upprättad av en användare
Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Kontor för uthyrning, Malmö Centrum, Holmgatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 309801
  • Kontor
  • 10 m2
  • 57 600 SEK
  • 5 760 SEK
  • Rapportera fejl

Ljust och modernt kontorsrum uthyres i Malmö city

Letar du efter ett fräscht rum som finns beläget i centrala Malmö? Vi hyr just nu ut vårt kontorsrum om 10 kvm som är fullt utrustat med alla bekvämligheter för att du ska kunna driva just din verksamhet. Rummet kan bland annat användas som ett behandlingsrum eller samtalsrum men andra verksamheter är även välkomna att höra av sig. I kostnaden ingår även en nästintill ny elektrisk massagebänk Harmony Sweden Royal Deluxe samt en Bio Ametist inframadrass helkropp från LuxWay Nordic. Dessa har du möjlighet att nyttja och ingår i kostnaden.

Det går som sagt även bra att inreda rummet exakt efter dina egna önskemål och det går även bra att använda våra möbler för att inreda rummet, exempelvis två fåtöljer, skrivbord och stolar för samtalsterapi eller liknande.

Vad ingår utöver rummet?
Vi är ett företag som arbetar med funktionsmedicin och vi har bland annat en klinik belägen i centrala Malmö, på Davidshall. Dina kunder har alltid möjlighet att slå sig ner i vårt väntrum där vi erbjuder te, kaffe, vatten och tidningar. Du får även tillgång till vårt kök som är utrustat med diskmaskin där du har möjlighet att exempelvis laga lunch. I priset ingår även städning av rummet en gång i veckan. Det finns även möjlighet att tvätta handdukar eller liknande i tvättstugan i samma byggnad. Du har även tillgång till vårt mötesrum där upp till 8 personer får plats.

Nära till restauranger & gratis kundparkering
Tack vare att lokalen befinner sig i hjärtat av Malmö så finns ett stort utbud av restauranger och andra bekvämligheter bara ett stenkast ifrån din nya arbetsplats.
Vi erbjuder även en kundparkering på innergården för besökare då det annars kan vara svårt att hitta en parkering så centralt. Bussar och tåg finns även inom gångavstånd.