Rapportera

Kontorshotell för uthyrning, Uppsala, Klicka här för att se vägnamnKungsängsvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 152375
  • Kontorshotell

Kontorshotell i nyskick på Kungsporten

Välkommen till [xxxxx] s nyaste kontorshotell i Uppsala. Här finns 15 moderna kontorsrum i storlekar mellan 9-46 kvm. I hyran ingår tillgång till gemensamma mötesrum, internet, tillgång till skrivare/kopiator, kök, kaffe/te, internet, städning och parkeringsplats. Konceptet är idealiskt för er som uppskattar en flexibel kontorslösning utan att behöva ansvar för en helt egen lokal. Gemensamt för våra First office är att olika företag jobbar tillsammans, fast var för sig. Perfekt lösning för mindre företagare som ändå önskar kollegor på en arbetsplats.

Just nu har vi följande rum lediga:

- Rum 14 kvm med plats för 2 personer
- Rum 22 kvm med plats för 2 personer
- Rum 23 kvm med plats för 3 personer
- Rum 46 kvm med plats för 5 personer

Kontakta oss för mer information.
First office finns på våningsplan 2. Rummen är ljusa och modernt inredda med skrivbord, stol och förvaringsmöbler. Väggarna är vita och en sober heltäckande matta pryder golven. Trevligt inredda mötesrum samt kök med matplats och 3 WC. Utanför porten finns en fin grönskande en innergård med sittplatser.


Kungsporten har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden i Östra Uppsala. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla kontorslösningar för såväl det mindre som det stora företaget. I fastigheten finns även 3 st First officekontor för det mer flexibla företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.


På Kungsporten finns ett stort serviceutbud. Det finns bland annat massage, fotvård, inredningsföretag och lunchrestauranger i fastigheten. ACTIC gym finns på andra sidan gatan. Kungshörnet som finns i området har många populära lunchrestauranger till exempel Citysallad. Boländerna har den största andelen av Uppsalas totala varuhandel, såsom IKEA, Bauhaus och Plantagen.


Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 10 trafikerar Kungsporten och flera andra bussar passerar Kungsgatan och Boländerna. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.
Parkering
Det finns en stor parkering på fastigheten med många platser.

Denna lokal ligger i Uppsala - klicka här för mer info.