Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Kontorshotell för uthyrning, Nacka, Nacka Strand, Vikdalsgränd

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 224622
  • Kontorshotell

Kontorshotell för uthyrning i Nacka, Nacka Strand

Attraktivt kontorshotell med centralt läge intill Nacka Forum och Nacka trafikplats med kommande T-bana. Ett mycket expansivt område där antalet bostäder, arbetsplatser och infrastrukturen utökas.
Dubbelkontor med strålande vy mot grönska och Nacka Forum. Här får du och tre kollegor en god arbetsmiljö. Stiligt kontor med mycket ljus och glasade väggar mot korridor.

Öppet socialt pentry med sköna fåtöljer för avkopplande stunder. Fullt utrustat konferensrum för upp till 15 personer.

Tillgång till dusch.
Quality Office driver kontorshotell med eleganta kontorslösningar i expansiva affärsdistrikt. Samtliga kontor är utrustade med senaste teknologin och har tillgång till grupprum, konferensrum, pentryn och hygienutrymmen. Måndag till fredag finns en värdinna som hjälper dig med dina frågor.
Allt detta omges av vackra skärgårdsmiljöer, populärt köpcentrum med mode och inredning och restauranger från världens alla hörn, allt för en effektiv arbetsplats.

Quality Office lokaler i Nacka
Expansiva Nacka är ett utmärkt val för dig som vara först i ett område där utbudet växer så det knakar. Blivande Nacka stad är ett område med den perfekta mixen av skärgårdsidyll och toppmodernt affärsdistrikt. T-banan står klar inom några år, till dess finns bussar och Nacka Strand som tar dig snabbt fram och till baka till Östermalm eller Lidingö via någon av de linjetrafikerade skärgårdsbåtarna. Kontoren ligger i en snygg glasbyggnad i fem plan med parkeringsplatser, hiss och trevliga uteplatser.

Quality Office fokuserar på uthyrning av kontorsrum, mindre kontor och kontorsplatser från en arbetsplats och uppåt. Allt paketeras i etablerade eller uppstickande affärsdistrikt med senaste teknologin och alla tänkbara bekvämligheter. Hyr du ett Quality Office kontor är du säker på att vara en bland de kreativa, få god service, vara uppdaterad, ha närhet och vara kostnadseffektiv.

Vi erbjuder Dig

Förutom trendiga och stilsäkra kontor har du andra fördelar med detta trivsamma kontorshotell som möjlighet till att öka ditt nätverk. I fastigheten sitter många spännande företag, kanske din nästa kund eller samarbetspartner?

Strålande flexibilitet som innebär att du kan välja antal kontorsplatser i takt med att ditt företag expanderar. Här finns alla möjligheter från 1-10 rum, slutna eller sammanslagna, - valet är ditt.

ALLMÄNT OM BYGGNADEN:
Modern kontorsbyggnad om 5 våningar samt hel källare. Högt läge och många fina uteplatser. Mycket glas och fönster som skänker en förträfflig vy över Stockholmsinloppet, Nacka Forum och in mot stadens takåsar. Bra skyltläge intill Värmdövägen och välbesökta Nacka Forum. Entré med trapphus och hiss i husets mitt. Fastigheten rymmer till största delen kontor men kan även anpassas till andra verksamheter. En lokal har tillgång till privat lastkaj. Terrasserade tomt med fina uteplatser för avkoppling i solen med lunchboxen.

Denna lokal ligger i Nacka - klicka här för mer info.