Rapportera

Kontorshotell för uthyrning, Stockholm Söderort, Varuvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 225972
  • Kontorshotell
  • https://process.fasad.eu/rimage.php?url=https%3A%2F%2Fimages03.fasad.eu%2F519%2F400372%2F1407647%2Fhighres%2F13188609.jpg&i=1&m=strict&w=452&h=315

18 m2 kontorshotell för uthyrning i Stockholm Söderort

Toppmodernt kontor intill Stockholmsmässan med kommande T-bana! Spännande område som går från industriförort till modern stadsdel.
Läckert kontor högst upp i huset med en härlig vy över Älvsjö. Representativt, stramt och mycket stiligt formspråk. Effektiv och stilig inredning. Ljust och fint för en-tre arbetsplatser. Kanonläge intill hiss, två fina konferensrum, pentry och dusch.
Quality Office driver kontorshotell med eleganta kontorslösningar i expansiva affärsdistrikt. Samtliga kontor är utrustade med den senaste teknologin och har tillgång till grupprum, konferensrum, pentryn, förråd och hygienutrymmen. Måndag till fredag har vi vår värdinna i receptionen som hjälper dig och dina kunder.
Omgivningarna växer så det knakar och staden satsar hårt på området som berikas med såväl nya bostäder som nya arbetsplatser.

Quality Office kontor i Älvsjö Företagspark
Centralt läge med cykelavstånd till Västberga och granne med Stockholmsmässan. Staden har full fokus på detta spännande tillväxtområde hit kommer T-bana, fler bostäder, parker och arbetsplatser. Runt om skönjer du redan spännande etableringar som sticker upp i omgivningarna. Denna stora byggnad är från 70-talet i sex våningsplan med alla tänkbara faciliteter. Alla kontor har access till personhissar och lasthiss. Snyggt nybyggt garage med över 120 parkeringsplatser för alla typer av drivmedel. I entrén ligger receptionen och områdets mest välbesökta restaurang med smakupplevelser från världens alla hörn.

Quality Office fokuserar på uthyrning av kontorsrum, förråd, mindre kontor och kontorsplatser från en arbetsplats och uppåt. Allt paketeras i etablerade affärsdistrikt, med senaste teknologin och alla tänkbara bekvämligheter. Hyr du ett Quality Office kontor är du säker på att vara En bland kreativiteten, få god service, vara uppdaterad, ha närheten och vara kostnadseffektiv.

Vi erbjuder Dig

Förutom alla bekvämligheter i dessa stilsäkra kontor kanske du kan öka ditt nätverk, i fastigheten sitter många spännande företag, kanske din nästa kund eller samarbetspartner?

Strålande flexibilitet som innebär att du kan välja antal kontorsplatser i takt med att ditt företag expanderar. Här finns alla möjligheter från 1-10 rum, slutna eller sammanslagna, - valet är ditt.

Rejäl vinkelbyggnad om 4 våningsplan jämte 2 lager logistikplan i souterräng och ett stort nybyggt garage i tre plan. Innergårdar i byggnadens centrum bidrar till ett genomgående ljusflöde och soliga lunchstunder. Byggnaden är anpassad för alla verksamheter, majoriteten är kontor, logistik, lager och produktion men även restaurang med uteservering under varma årstider.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info.