Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Kontor för uthyrning, Nacka, Nacka Strand, Vikdalsgränd

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 234620
  • Kontor
  • 318 m2
  • Rapportera fejl

318 m2 kontor för uthyrning i Nacka, Nacka Strand

Nacka är en expansiv region med kraftig tillväxt, ett utmärkt val för dig som vara i framkant. En perfekt mix av skärgårdsidyll och toppmodernt affärsdistrikt.
Pampig kontorslokal med en häftig takhöjd och entresolplan. Snyggt designad i byggnadens hörn med enorma fönsterpartier och öppna kontorsytor.

Mycket flexibelt kontor med ett högt läge och generös volym. Öppet kontorslandskap, tre slutna kontor, ett konferensrum, ett grupprum, ett datarum, ett pentry, två uppehållsrum och wc-kapprum.
Här erbjuds en fantastisk arbetsmiljö för de kreativa!
Utmärkt läge mellan Nacka Strand och Nacka Forum, direktaccess till 222 med bussfil till slussen. Spännande och expansivt område som snart får T-bana.
Gott om parkeringsplatser, gångavstånd till bussar och Mc Donalds.

Suverän mix av öppna generösa ytor för ditt kreativa team och 3-6 stängda arbetsrum/mötesrum. Stiligt pentry med diskmaskin, kyl/frys och matplats. Praktiskt kapprum med två toaletter. Datarum, arkiv/förråd och lager.

Entréplanet har ett stort härligt kontorslandskap med enorma fönsterpartier och ljuvlig volym,- här sitter upp till 20 medarbetare. Under entrésolplanet ligger tre slutna kontorsrum alternativt samtals,- grupprum.

Entresolplanet har två stora konferensrum och ett uppehållsrum. Ett större konferensrum för upp till 10 personer och ett som är något mindre för mellan 6-8 personer.

Här kan du självklart anpassa ytorna efter din verksamhet. Lokalen är i ett mycket bra skick och kan erbjuda omgående tillträde.

Allmänt om byggnaden:
Modern kontorsbyggnad om 4 våningar samt hel källare. Högt läge och många fina uteplatser. Mycket glas, högt läge och fönster ger fri sikt över Nacka Forum och Vikdalens pittoreska villakvarter. Bra skyltläge intill Värmdövägen och välbesökta Nacka Forum. Entré med trapphus och hiss i husets mitt. Fastigheten rymmer till största delen kontor. Terrasserade tomt med fina uteplatser för avkoppling i solen med lunchboxen..

Denna lokal ligger i Nacka - klicka här för mer info.