Rapportera

Kontor för uthyrning, Nacka, Nacka Strand, Vikdalsgränd

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 232321
  • Kontor
  • 110 m2
  • https://process.fasad.eu/rimage.php?url=https%3A%2F%2Fimages03.fasad.eu%2F519%2F400372%2F1423463%2Fhighres%2F13560275.jpg&i=1&m=strict&w=452&h=315

110 m2 kontor för uthyrning i Nacka, Nacka Strand

Nacka är en expansiv region med kraftig tillväxt, ett utmärkt val för dig som vara i framkant. En perfekt mix av skärgårdsidyll och toppmodernt affärsdistrikt.
Läckert kontor med en utsökt planering på entréplanet i anslutning till parkering. Fyra bra kontorsrum, ett rymligt konferensrum, en hall med wc och ett stort pentry med lunch och mötesplatser. Sammantaget ett mycket representativt och trevligt kontor med god karaktär.
Trevlig entré i en stilig fastighet från 90-talet. Denna byggnad ligger i hjärtat av Nacka stad som omges av skärgårdsmiljöer, bostäder, handel och restauranger,- allt som bidrar till en effektiv vardag. Snart invigs T- banan och till dess tar du med fördel någon av bussarna som har bussfil till- och från staden. Dessutom har du gångavstånd till city längs promenaden vid vid vattnet.

Parkeringsplatser och besöksparkering finns.

Bästa tänkbara läge och disposition. Effektivt planerad yta om 110 kvm som fördelas utmärkt mellan fem rum med uppehållsrum och pentry i mitten. Fina vinklar, fönsterpartier och vrån ger en härlig dynamik till detta kontor. Glasad entré med stengolv och kapprum. Trevligt inrett wc-rum. Fyra kontorsrum, tre i exemplarisk storlek för upp till 5 arbetsplatser och ett stort chefsrum med mötesplats och dubbla fönsterpartier. Chefsrummet kan rymma upp till 3 arbetsplatser. Uppehållsrummet ligger mitten har gott om plats för lunchpauser och mötesplatser. Snyggt mattvitt pentry med kaklad vägg och elegant bänkskiva. Diskmaskin, kyl/frys och dubbla micro. Konferensrum för mellan 8-10 personer m,ed glasad vägg.


T-banan står klar inom några år, till dess finns bussar och Nacka Strand som tar dig snabbt fram och till baka till Östermalm eller Lidingö via någon av de linjetrafikerade skärgårdsbåtarna. Kontoren ligger i en snygg glasbyggnad i fem plan med parkeringsplatser, hiss och trevliga uteplatser.

ALLMÄNT OM BYGGNADEN:
Modern kontorsbyggnad om 5 våningar samt hel källare. Högt läge och många fina uteplatser. Mycket glas och fönster som skänker en förträfflig vy över Stockholmsinloppet, Nacka Forum och in mot stadens takåsar. Bra skyltläge intill Värmdövägen och välbesökta Nacka Forum. Entré med trapphus och hiss i husets mitt. Fastigheten rymmer till största delen kontor men kan även anpassas till andra verksamheter. En lokal har tillgång till privat lastkaj. Terrasserade tomt med fina uteplatser för avkoppling i solen med lunchboxen.

Denna lokal ligger i Nacka - klicka här för mer info.