Rapportera

Kontor för uthyrning, Nacka, Nacka Strand, Vikdalsgränd

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 159509
  • Kontor
  • 106 m2
  • https://process.fasad.eu/rimage.php?url=https%3A%2F%2Fimages03.fasad.eu%2F519%2F400372%2F1000121%2Fhighres%2F8248433.jpg&i=1&m=strict&w=452&h=315

106 m2 kontor för uthyrning i Nacka, Nacka Strand

Påkostat kontor i attraktivt kontorshotell med centralt läge intill Nacka Forum. Lokalen utgör ett halvt våningsplan med egen terrass i soldränkt söderläge som överblickar Nacka Forum.

5-6 effektiva kontorsrum och eget konferensrum. Ljust och multifunktionellt med alla tänkbara faciliteter . Kontoret har tillgång till kök med lounge och stort konferensrum med senaste tekniken. Parkeringsplatser och laddningsstationer till din el bil.
Detta fantastiska Quality Office kontor har 5-6 privata rum och ett konferensrum. Ljusinsläpp från tre väderstreck och utgång till egen takterrass med vidunderlig utsikt under bar himmel. Kontoret ligger högst upp i byggnaden och utgör ett halvt våningsplan med ljusa umgängesytor i mitten. De gemensamna utrymmena delas med ett företag och består av ett pentry, lounge, konferensrum och toalettgrupp. Representativ och stilig arbetsmiljö som skapar stor kreativitet till hela ditt team.

Detta kontor tillhör populära Quick Office som inriktar sig på uthyrning av kontorsrum och kontorsplatser från en arbetsplats och uppåt. Att hyra kontor hos Quick Office är enkelt och kostnadseffektivt! Du väljer hur många kontorsplatser ni önskar i kontoret, en kontorsplats utgör en serviceavgift i vilken allt ingår:

Förutom ljusa, eleganta och moderna kontor har du andra fördelar med detta trivsamma kontorshotell som möjlighet till att öka ditt nätverk. I fastigheten sitter många spännande företag, kanske din nästa kund eller samarbetspartner.

ALLMÄNT OM BYGGNADEN:
Modern kontorsbyggnad om 5 våningar samt hel källare. Högt läge och många fina uteplatser. Mycket glas och fönster som skänker en förträfflig vy över Stockholmsinloppet, Nacka Forum och in mot stadens takåsar. Bra skyltläge intill Värmdövägen och välbesökta Nacka Forum. Entré med trapphus och hiss i husets mitt. Fastigheten rymmer till största delen kontor men kan även anpassas till andra verksamheter. En lokal har tillgång till privat lastkaj. Terrasserade tomt med fina uteplatser för avkoppling i solen med lunchboxen.

Denna lokal ligger i Nacka - klicka här för mer info...