Rapportera

Kontor för uthyrning, Danderyd, Svärdvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 194815
  • Kontor
  • 20 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

20 m2 kontor för uthyrning i Danderyd

KONTORSRUM/PRIVATE OFFICE
Nyrenoverat och fint hörnrum på plan 3. Lugnt rogivande läge med fönster som vetter mot den lugna innergården.

ERBJUDANDE JUST NU
Teckna ett 12-månaders avtal men betala endast för 9! Flytta in senast 1 september 2020 och välj de tre månaderna fritt som passar er bäst jämnt fördelade under perioden.

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med kaffe/te, wifi, mötesrum, utskrifter, personlig service och mycket mer. Vi erbjuder både standardrum och premiumrum.

FRIHET & FLEXIBILITET
Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår arbetsplats i flexmiljö på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukostbuffé. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

PERSONLIG SERVICE
Vår kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i arbetsvardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt.

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Nyrenoverade mötes- och konferensrum i olika storlekar. I det största finns plats för 70 personer. Rummen kan möbleras i styrelse-, skol- eller biosittning. Rummen är utrustade med: whiteboard, 50-tums TV-skärm eller projektor, pennor och anteckningsblock. WiFi ingår.
I anslutning till mötesrummen finns vår fina businesslounge för paus, mingel och grupparbeten – perfekt för tex utbildningstillfällen, produktlanseringar eller en kick-off.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!
Typ
Kontorsrum

Lokalnr
313

Storlek
20 m2 - Kontor/kontorshotell

Hiss
Hiss finns i fastigheten

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!


Denna lokal ligger i Danderyd - klicka här för mer info.