Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Söderort, Vretensborgsvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 235384
  • Kontor
  • 85 m2
  • https://process.fasad.eu/rimage.php?url=https%3A%2F%2Fimages03.fasad.eu%2F519%2F400372%2F1439801%2Fhighres%2F13668991.jpg&i=1&m=strict&w=452&h=315

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

FÅ MER INFO OM LOKALEN!

85 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Söderort

Med Cykelavstånd till city och en strålande genväg till T-banan ligger detta ljusa kontor. Lämpar sig utmärkt till praktik eller kontor.
Planlösningen är välplanerad och de ca 85 kvadratmeterna fördelas utmärkt. Denna kompletta lokal erbjuder allt, ett litet pentry, uppehållsrum, tambur, tre fina kontorsrum, datarum/förråd en dusch och ett WC.
Kanonläge med parkeringar på fastighetens gård, dessutom är det gångavstånd till all tänkbar service och kommunikationer.

Effektivt och ljust kontor med närhet till Midsommarkransens T-bana. Underbara detaljer från 40-talets flotta tidsepok pryder byggnaden och dess utrymmen. Trevligt och välplanerat kontor där allt tänkbart erbjuds inom ca 85 kvm, 3 fina kontorsrum, ett uppehållsrum, ett pentry, stort förråd, dusch och wc, Lokalen är mycket flexibel och lämpar sig riktigt bra till alla typer av kontor, praktiker och/eller butiker.

Detta stiliga kontor rymmer upp till 7 arbetsplatser, ett uppehållsrum, pentry och med tre fina kontorsrum i olik storlek.Hörnrummet lämpar sig utmärkt som chefsrum alternativt ett konferensrum. Kontor 1 och 3 rymmer upp till två arbetsplatser. Uppehållsrummet ligger i anslutning till pentryt och kapprummet. Pentryt har goda förvaringsytor och utrustat med kylskåp. I hallgången ligger ett trevligt badrum med omklädningsrum, dusch och wc. Här finns även ett stort bra förråd för dokument, skrivare och annan datautrustning.

Under 40- talet fokuserade byggherrarna på hållbara och tidlösa ytor med mycket ljus. Denna byggnad är inget undantag utan pryds av många fina detaljer såsom stora fönsterpartier, svensk marmor, originalräcken, glaspartier och en ljuv karaktär.

Huvudbyggnad i tre plan samt helt källarplan. Vidbyggd lager- och industridel i tre plan jämte souterräng och inredd vind. Delvis värmeisolerad sidobyggnad och längsgående lastkaj under tak. Stor lagerdel mellan byggnadskropparna och ett antal portar. Lokalerna består i huvudsak av kontor, lager och logistik. Kontoren är ljusa och flexibla med dåtidens generösa fönsterpartier. Lager och logistikdelen är väl anpassade för smidiga transporter till och från lokalerna.

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info.