Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Söderort, Varuvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 231887
  • Kontor
  • 161 m2

161 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Söderort

Ljust och välplanerat kontor med ett tillgång till bemannad reception, personhissar, dusch, garage, förråd och 3-tons lasthiss. Högt och fritt läge med ett generöst ljusflöde.
Kontoret är 161 kvm och består av 3-4 fina kontorsrum, konferensrum, datarum, mottagningsrum med pentry och ett arkiv/förråd. Vid behov kan storlek och utformning anpassas efter ditt behov. Kontoret har kapacitet att bli mellan ca 161-320 kvm.
Samtliga ytor nås via lasthissen genom lastkaj eller via personhissarna från receptionen.
Bra läge i expansiva Älvsjö med gångavstånd till pendeltåg, bussar och kommande T-bana.

Kulinarisk restaurang i entréplanet och ett badhus för alla åldrar i källaren. Parkeringar på gården och i nybyggt garage.

KONTORSDELEN:
Ligger ljust och fint intill fönsterraden. Här kan du få ett trevligt kontor mellan 161-320 kvm. Se bif planskiss, den rubricerade ytan är inringad och ca 161 kvm. 3-4 kontorsrum för upp till 8 arbetsplatser. Bra och rymligt konferensrum. Praktiskt datarum med gott om plats för kopieringsmaskin och pappersförvaring. Pentry med plats för lunchraster och kundmottagning. Förråd/arkiv för allehanda behov. Lokalen är i ett bra skick men du kan naturligtvis påverka så lokalen formas efter din verksamhet och renoveras upp till ett elegant-, modernt och representativt kontor, se bif exempelbilder Kontoret har en effektiv placering i huset, strax ovan personhissarna och direkt intill gemensamma hygienutrymmen som består av Hans & Hennes och ett duschrum.

LAGER:
Lagerytor om ca 7 + 40 + 170 kvm finns tillgängliga till kontoret. samtliga nås med EU pall och lasthiss.

Rejäl vinkelbyggnad från 70-talet om 6 våningsplan jämte två lager logistikplan i souterräng och ett nybyggt garage om tre plan. Innergårdar i byggnadens centrum bidrar till ett genomgående ljusflöde och soliga lunchstunder. Byggnaden är anpassad för alla verksamheter, majoriteten är kontor, logistik, lager och produktion men även restaurang med uteservering under varma årstider. Alla kontor har access till personhissar och lasthiss. Snyggt nybyggt garage med över 120 parkeringsplatser, vissa med laddstationer. I entrén ligger en bemannad reception och områdets mest välbesökta restaurang med smakupplevelser från världens alla hörn.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info.