Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Söderort, Varuvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 121375
  • Kontor
  • 612 m2
  • https://process.fasad.eu/rimage.php?url=https%3A%2F%2Fimages03.fasad.eu%2F519%2F400372%2F909465%2Fhighres%2F9810071.jpg&i=1&m=strict&w=452&h=315

612 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Söderort

Helt våningsplan med stor potential! Högst upp i flygel med ljusflöde från tre väderstreck.

Mycket flexibel lokal som helt kan anpassas efter ditt behov. Ytorna kommer att genomgå en helrenovering vilket innebär att du kan vara med från början. Här ryms ca 22 kontor, stort konferensrum, mottagningsrum, grupprum, pentry med matplats och datarum.

Bra läge i expansiva Älvsjö med kommande T-bana och gångavstånd till pendeltåg samt bussar. Kulinarisk restaurang i entréplanet och badhus för alla åldrar. Parkeringar på gården och i garage.

Mycket anpassningsbar yta som helt kan formas efter din verksamhet. De ca 593 kvm kan ge upp till 22 kontorsrum, relax, konferens grupp,- och mötesrum. Ljusa, raka ytor som lämpar sig utmärkt till alla typer av verksamheter, allt från förstklassigt kontor till labb eller mottagning. Endast fantasin sätter gränser på detta härliga våningsplan med stor potential.

Bland bilderna finner ni exempel på hur din lokal kan komma att se ut. De bifogade bilderna är exempel på grannlokalen i modernt kontorsskick.

Rejäl vinkelbyggnad om 4 våningsplan jämte två lager/logistikplan i souterräng och ett stort garage med höglager. Innergårdar i byggnadens centrum bidrar till ett genomgående ljusflöde och soliga lunchstunder. Byggnaden är anpassad för alla verksamheter, majoriteten är kontor, logistik, lager och produktion men även restaurang med uteservering under varma årstider.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...