Rapportera

Kontor för uthyrning, Stockholm Söderort, Elektravägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 203495
  • Kontor
  • 170 m2
  • https://process.fasad.eu/rimage.php?url=https%3A%2F%2Fimages03.fasad.eu%2F519%2F400372%2F1350743%2Fhighres%2F12252307.jpg&i=1&m=strict&w=452&h=315

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

170 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Söderort

Effektiv, ljus och mycket trevlig kontorslokal med ett genomgående ljusflöde i hjärtat av Västberga industriområde. Gångavstånd till T-bana, handel och flertalet spännande näringsidkare. 170 välplanerade kvm fördelade på 5 kontorsrum, ett stort konferensrum, ett städförråd, två wc-rum och ett härligt kök med bra matplats.

Anrik 40-tals byggnad med hiss till lokalen och parkering på gården.

Karaktärsfull funkisbyggnad med eleganta former och stora fönsterpartier. Trapphus med hiss i byggnadens mitt. Kontoret är anpassat för alla typer av verksamheter, självklart kan den anpassas just efter din. Lokalen är ca 170 kvm vilka fördelas utmärkt på 7 rum. 5 kontor, ett kök, ett konferensrum och två wc-rum. Köket är fullt utrustat och har gott om plats för mat- och fikagrupper.
Parkeringsplatser finns intill byggnaden och det är ca 1,7 km till Hägerstens T-bana samt endast 3 km till pulserande Södermalm.

I omgivningarna finns det gott om trevliga lunchställen, butiker och gröna platser för avkoppling i kommande sommarvärme.

På alla sätt en bekväm arbetsplats med många fina egenskaper.


Industri- och kontorsbyggnad i 1 respektive 4 våningar samt hel källare. Enplansbyggnaden är utrustad med garageportar. Huvudbyggnaden är ett modernt trapphus med hiss. Karaktärsfull funkisbyggnad med gul tegelfasad och generösa fönsterpartier. Byggnaden rymmer i huvudsak butiksyta, verkstad, mottagning och kontor. Tomten utgör besöksparkering och parkeringsplatser.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info...