Detta är en annons
Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Kontor för uthyrning, Stockholm Innerstad, Drottninggatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 231712
  • Kontor
  • 60 m2

60 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Innerstad

KONTOR – PRIVATE OFFICE
Kontor för upp till 14 personer. En egen kontorsdel i kontorshotellet med tre kontor. Anor från sekelskiftet där klassiskt möter modernt. I kontorsdelen finns tre generösa spröjsade fönster med djupa nischer som skänker fint ljus i rummen. Vacker pampig kakelugn i ett av kontorsrummen. Möblerat med skrivbord, ergonomiska skrivbordsstolar och förvaringsskåp. Rum 308A, 308B samt 308C- se gärna planritningen i bildflödet!

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, telefonhytt, kaffe/te, internet, utskrifter och mycket mer.

FRIHET & FLEXIBILITET
Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår arbetsplats i flexmiljö på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukostbuffé. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Kontoret har flera mötesrum i olika storlekar. Bokas per timme, halvdag eller heldag. Det går också bra att beställa fika eller mat till mötena via Kontorsvärden.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!
Typ
Kontorsrum

Lokalnr
5-308A

Storlek
60 m2 - Kontor/kontorshotell

Hiss
Hiss finns i fastigheten

Planlösning
308 A, 308 B, 308 C- se gärna planritning.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info.