Detta är en annons
Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Kontor för uthyrning, Stockholm Innerstad, Drottninggatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 201544
  • Kontor
  • 50 m2

50 m2 kontor för uthyrning i Stockholm Innerstad

KONTORSRUM – PRIVATE OFFICE
Hörnläge med fönster i två väderstreck! Två kontorsrum om 23 respektive 27 kvm med pardörrar emellan. Kan med enkelhet öppnas upp till ett gemensamt kontor. Alternativt kan man nyttja ena rummet som kontor och det andra rummet som ett eget mötesrum/ konferensrum. Perfekt för tex en projektgrupp eller företag med behov att snabbt kunna växla upp eller ner i yta. Anor från sekelskiftet med vackra kakelugnar i båda rum, en fantastisk rymd och takstuckatur. Fyra fönster med djupa nischer skänker fint ljus i rummen.

COWORKING SPACE
Komplettera med arbetsplatser i vår coworking del. Här delar man arbetsplatserna med andra företagare och använder dessa platser för de medarbetare som oftast är ”ute på fältet” tex dina säljare eller konsulter. Att hyra coworking platser innebär att du får en låg kostnad jämfört med att hyra fasta arbetsplatser i kontorsrum till alla medarbetare och betala för tomma eller sällan använda arbetsplatser.

FLEXIBILITET OCH FRIHET
Du har alltid möjligheten att växla upp eller ner i antal rum eller arbetsplatser beroende på konjunktur och antal anställda. Hos oss tecknar du inget flerårigt hyreskontrakt med automatisk förlängning om du inte säger upp i tid. Välj den avtalstid som passar dig och ditt företag.

ALLT INGÅR
Kaffe, städning, internet, printer, förbrukningsmaterial, el, värme med mera - allt ingår i ditt hyresavtal. Du behöver inte själv skriva olika leverantörs- och serviceavtal och du slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

PERSONLIG SERVICE
Vår Kontorsvärd bemannar kontoret och ser till att du får den hjälp du behöver i vardagen. Kontorsvärden tar emot dig som hyresgäst och dina besökare personligt och professionellt.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
Det ingår frukost en gång i veckan och inbjudningar till event, lunch yoga, nätverksträffar med mera.

HÖG SÄKERHET
Vårt passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.
Typ
Kontorsrum

Lokalnr
5-335+ 5-303

Storlek
50 m2 - Kontor/kontorshotell

Hiss
Hiss finns i fastigheten

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info.