Rapportera

Kontor för uthyrning, Svalöv, Tågarp, Loarp Gård

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 236051
  • Kontor
  • 1 300 m2

[xxxxx]- Gårdskontoret

Den gamla anrika gårdsbyggnaden på Loarps Gård har återuppstått ur askan efter en omfattande brand där större delen av byggnaden eldhärjades. Tre år senare är den vackra gråstenslängan från tidigt 1800-tal uppbyggd i all sin gamla prakt, nu också med en modern standard av hög kvalitet.

Gråstenslängans funktion har växlat genom århundradena från spannmålslager, djurstall till lager och produktion. Byggnaden som har varit hjärtat i många av gårdens verksamheter genom tiderna har de senaste 10 åren använts som produktionslokal för förnybar bioenergi och pelletsproduktion.

Gårdsbyggnaden uppfördes 1810 och är tidstypisk i sitt utseende med dåtidens byggnadsteknik med inmurad gråsten, vilket var ett sätt att uppmuntra gårdsägare att använda sig av annat byggnadsmaterial än trä. De vackra spräckliga gårdsbyggnaderna har blivit ett skånskt signum.

Nu står byggnaden redo för en ny tid och nya verksamheter. Visionen är att skapa en unik plats med för människor och företag att vara och verka i en lantlig miljö och moderna lokaler kontor, mötes- och konferensrum med träningsmöjligheter och god mat.


Gårdskontoret på Loarp:
Kontor/Coworking
Showroom/Butik
Höghöjdsdel för produktion/studio/utställning
Skräddarsydda lager/förråd
Hundvänligt med hundgård och utevistelse
Fri parkering
Kök/Lounge
Träningslokal
Konferens och möteslokaler
Vackra utemiljöer fruktträdgård m m
Hiss och tillgänglighetsanpassat

Denna lokal ligger i Svalöv - klicka här för mer info.