Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontor för uthyrning i Malmö

Du har sökt efter Kontor som uthyres i Malmö.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontor som uthyres i Malmö.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Hitta lediga kontor som uthyres i Malmö. Söker du kontor som uthyres i Malmö, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Malmö än kontor, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Malmö är hela Skånes ekonomiska motor vilket de senaste åren har lockat dit många större företag inom alla möjliga branscher. Det geografiska läget med förbindelse till resten av kontinenten är ännu en anledning till varför staden kommit att bli en attraktiv plats för företagare.

Malmö är Sveriges tredje största tätort och har sedan invigningen av Öresundsbron år 2000 blivit ett mer attraktivt och lättillgängligt turistresemål. Den nya tillgången av utökade kundkretsar har lockat hit företagare, inte minst inom handelsbranschen. Som många andra kuststäder har Malmö länge varit främst förknippat med industri men har de senaste decennierna breddats och är nu en stad för alla typer av verksamhetsområden. Många stora företag som Findus, Honda Nordic och IBM har även valt att stationera sina huvudkontor i staden.