Rapportera

Klinik för uthyrning, Huddinge, Vårby, Vårby Allé

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 217160
  • Klinik & Kontor & Kontorshotell
  • 1 - 10
  • 6 - 40 m2
  • 30
  • 6 - 252 m2

Lokal i Vårby Centrum

Ett utmärkt tillfälle att ta över en marklokal mitt i Vårby Gård C. Lokalen är på 252 kvm och nyrenoverat sedan ett antal månader tillbaka. Den har två stora gemensamhetsytor och en stor innergård. Lokalen är uppdelad i ytterligare 9 mindre rum som enkelt kan omfördelas om så önskas. Lokalen har ett stort tvättrum samt ett kök rymlig för 10–12 personer. Den är brandanpassad med sprinklersystem och varje rum är klassad som egen brandcell. Tack vare det stora antalet fönster så har den ett gott ljusinsläpp i alla rum.
Goda parkeringsmöjligheter finns både strax utanför och i parkeringshuset i fastigheten till lokalen. Det finns en tunnelbana i direkt anslutning till fastigheten samt övrig lokaltrafik. All tänkbar service finns i närheten. Centrumet bjuder på flertal restauranger, caféer, servicebutiker, dagligvaruhandel och gym.
Vårby Gård Centrum omringas av ett mycket stort bostadsområde med gångavstånd till både vatten och natursköna promenadstråk.
Lokalen lämpar sig till bland annat verksamheter inom vård, tandläkare, skönhet, kontor, boende men även annan tänkbar verksamhet lämplig för lokalen. Hyresvärden är öppen för alla förslag och hyran är diskutabel.

Denna lokal ligger i Huddinge - klicka här för mer info.