Rapportera
Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 84492
  • Butik eget bruk
  • 1 300 m2

Butikslokal i bästa läge på Erikslund

Synnerligen attraktivt belägen butikslokal vid infarten till Erikslunds Handelsområde. Lokalen har ett fantastiskt bra skyltläge, stora skyltfönster, mycket goda trafikflöden. När belägna koncept som McDonalds, Burger King, Bauhaus, Max Hamburgare, Mio Möbler.

Lokalen utvecklas i samråd med tillträdande hyresgäst.
Ca 1.300 kvm fördelat på entréplan om ca 1.000 kvm säljyta, lager och ett entresolplan om ca 300 kvm lämpligt för kontor, personal alt lager. Hiss och trappa som förbinder våningsplanen.
Entréplan med öppna planlösning. Smidigt godsintag likväl som varuutlämning i lokalens bakkant alt på sidan av lokalen.


Erikslunds handelsområde är beläget i den västra delen av Västerås, och är Sveriges fjärde största handelsområde. Erikslund omfattas av en samlad handelsyta om ca 200 000 kvm fördelat på ca 160 butiker med drygt 10 miljoner besökare årligen.


På Erikslunds handelsområde finns en uppsjö av butiker inom alla kategorier. Här finns stora väletablerade kedjor såsom IKEA, ICA Maxi, Bauhaus, Mio, El-Giganten, Media Markt, Willys, City Gross och ett stort antal matställen.


Det är enkelt att hitta till Erikslunds handelsområde som är beläget norr om E18, strax väster om citykärnan. Det är mycket lättillgängligt och generöst med parkeringsplatser för bilburna besökare. Buss nummer 3 och 11 når Västerås Centralstation på ca 15–20 minuter.
Parkering
Det är fri parkering i hela handelsområdet.

När du klickar dig vidare kommer du till en ny sida med mer information om lokalen samt kontaktuppgifter till hyresvärden.

Denna lokal ligger i Västerås - klicka här för mer info.