Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Butiker eget bruk för uthyrning i Sollefteå

Du har sökt efter Butiker eget bruk som uthyres i Sollefteå.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Butiker eget bruk som uthyres i Sollefteå.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerbutik eget bruk i Sollefteå

Drygt 10 mil norr om Sundsvall ligger Sollefteå, en stad som lockar många fiskare för si lax- och öringfiske. I staden finns det flera grundskolor och två gymnasieskolor. I samarbete med Gudlav gymnasieskola drivs även ett skidgymnasium och ett naturbruksgymnasium. Förutom fiske så finns det även en skulptur i Ångemanälven i form av en Timmerflottare. i övrigt har Sollefteå ett rikt föreningsliv med över 350 registrerade föreningar inom en rad olika ämnen. Sollefteå är Sveriges näst största vattenproducent. I staden finns det över 1000 företag registrerade. I centrala Sollefteå finns det två gallerior, Prima Galleria och Citygallerian. I staden tätorten finns det även ett bryggeri, Zeunerts bryggeri, numera ägt av Kopparbergs. Det finns två etablerade företagsområden i Sollefteå. Dessa företagskluster är mer kända som Nipanområdet och Hågestaområdet. I kommunikationsväg finns goda bussförbindelser i området samt Höga Kusten Airport cirka 30 minuter från Sollefteå med flygföbindelser till bland annat Stockholm och Gällivare.


Hitta butik eget bruk att hyra i Sollefteå

Letar du efter butik eget bruk att hyra i Sollefteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste butiker eget bruk som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  butiker eget bruk att hyra i Sollefteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella butik eget bruk att hyra i Sollefteå på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av butik eget bruk att hyra i Sollefteå, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya butik eget bruk att hyra i Sollefteå

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste butik eget bruk att hyra i Sollefteå. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya butik eget bruk att hyra i Sollefteå som matchar dina sökkriterier.