Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Butiker eget bruk för uthyrning i Kristinehamn

Du har sökt efter Butiker eget bruk som uthyres i Kristinehamn.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Butiker eget bruk som uthyres i Kristinehamn.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerbutik eget bruk i Kristinehamn

Drygt 4 mil öster om Karlstad ligger Kristinehamn. Stadens smeknamn "Lusasken" kommer ifrån Lusseasken som i sin tur kommer ifrån en insamling till fattiga sjömän. Insamlingen töms än idag på Luciadagen och pengarna går till Sjöräddningssällskapets verksamhet. Sedan 2011 är även Kristinehamn varumärktskyddad som Sveriges Cupcake City, eftersom det årligen arrangeras cupcakekalas i maj månad. I staden finns det tre gymnasieskolor och en folkhögskola, Krisitinehamns folkhögskola, KPS. I kulturväg finns det ett konstmuseum som bland annat huserat utställningar av Alvar Aalto och Picasso. Ett annat välkänt riktmärke för staden är Picassoskulpturen på strandudden. Idag finns det drygt 1500 företag registrerade i Kristinehamn, varav cirka 800 av dessa är aktiebolag. Kristinehamns kommun är stadens största arbetsgivare tillika Värmalnds län fjärde största arbetsgivare. Stadens störsa privata arbetsgivare är Roll-Royce, tillverkare av bland annat propellrar, vattenjet och andra system för framdrivning av fartyg. Andra stora arbetsgivare i staden är Casco, Akzo Nobel och Wiréns Åkeri. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter att ta sig till och från Kristinehamn. Europavägen 18 (Oslo - Stockholm) samt riksväg 26 löper genom staden. Det finns långdistansbussar till bland annat Oslo, Stockholm, Göteborg och Jönköping. Värnens näststörsta hamn ligger i Kristinehamn och drivs av Vänerhamn AB. Staden ligger även längs Värmlandsbanan och Inlandsbanan och det är möjligt att via tåg åka till bland annat Karlstad, Oslo, Örebro, Stockholm, Göteborg och Trollhättan. Hotell- och konferensmöjligheterna är goda i Kristinehamn.


Hitta butik eget bruk att hyra i Kristinehamn

Letar du efter butik eget bruk att hyra i Kristinehamn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste butiker eget bruk som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  butiker eget bruk att hyra i Kristinehamn som passar dig. Du kan se alla de aktuella butik eget bruk att hyra i Kristinehamn på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av butik eget bruk att hyra i Kristinehamn, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya butik eget bruk att hyra i Kristinehamn

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste butik eget bruk att hyra i Kristinehamn. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya butik eget bruk att hyra i Kristinehamn som matchar dina sökkriterier.