Rapportera
Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 133547
  • Butik eget bruk
  • 100 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

FÅ MER INFO OM LOKALEN!

Vill du driva salong i Uppsala Business Park?

Lokalen ligger i perfekt läge i mittkärnan av Uppsala Business Park och angränsar till den allmänna korridoren där dagligen människor passerar som bl.a. är på väg till och från den närliggande restaurangen, konferensanläggning och gym. Ytan är flexibel.


Uppsala Business Park ligger i ett expansivt område i direkt anslutning till E4:an vid södra infarten till Uppsala. Bra kommunikationer till centrum finns via stadsbussar. Vid områdets södra infart finns hållplats för den som vill resa eller pendla till och från Stockholm och Arlanda med buss. I Uppsala Business Park arbetar över 2 700 personer i drygt 85 olika företag. Dessa personer träffas kring de naturliga mötesplatserna som t ex restaurang och konferensanläggning för interaktivt utbyte.


Vi utvecklar ständigt vår service för att du enkelt ska kunna driva din verksamhet här hos oss. Idag har vi utarbetade koncept inom IT, datakommunikation, säkerhet etc. Det finns restaurang, dagis, reception, konferensanläggning och gym.
Parkering
Uppsala Business Park erbjuder goda parkeringsmöjligheter för såväl besökare som hyresgäster. Cykelvägarna är väl utbyggda till området.

När du klickar dig vidare kommer du till en ny sida med mer information om lokalen samt kontaktuppgifter till hyresvärden.

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!


Denna lokal ligger i Uppsala - klicka här för mer info.