Rapportera

Butik eget bruk, Stockholm Söderort, Elektravägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 230421
  • Butik eget bruk
  • 1 150 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

1150 m2 butik eget bruk i Stockholm Söderort

Oslagbar lokal med butiksyta, reception, verkstad, tvättspilta, kontorsdel, 3,5 m takhöjd, 4 portar, inhägnad mark och kundparkeringar! Bästa läget i Västberga, – Sveriges mest centralt belägna industriförort. Gångavstånd till T-bana, buss och Hornstull.
Lokalens egenskaper passar alla tänkbara verksamheter-, butik, restaurang, produktion, verkstad, skola eller annat av önskemål. Här är det endast fantasin som sätter gränser.

Lokalen har en enorm potential och kan anpassas helt efter ditt behov och din typ av verksamhet. Kort består lokalen av en stor kvadratisk hall om ca 1050 kvm med ca 3,5 meter till tak, raka tydliga ytor, fönster runt om och bärande pelarfundament i mitten. En sidobyggnad om ca 160 kvm och drygt 4,5 meter till tak. Fyra portar, två sidoentréer och en huvudentré med dubbeldörrar. Ca 400 kvm gårdsyta och besöksparkeringar. Uppställning enligt nedan är som lokalen nyttjas i dagsläget.

Butik,-restaurang,- showroom
Denna yta är utrustad med helglasade fönsterpartier från golv till tak, egen kaj för leveranser och som trevlig entré. Dubbeldörrar och skyltplats ovan kajen.

Lager,-produktions hall
Härliga ytor,- ljusa, raka och tydliga med fönster och en takhöjd om ca 3,5 meter. Här finns en kontorsdel längst ner i lokalen och en tvättspilta med oljeavskiljare, vattenutkast och golvbrunn. Port från gården tar dig in i hallen.

Verkstad
Med ingång via gården genom någon av de tre portarna ligger denna del som har en dryg takhöjd om ca 4,5 meter. Fönster högt upp på väggarna och egen låsbar entré. Verkstaden är ca 160 kvm och utrustad med golvbrunn och vattenutkast.

Kontor
Två kontorsutrymmen. Det första ligger i anslutning till receptionen och är mycket ljust och trevligt. Stora fina fönsterpartier mot gården, ett bra pentry, wc och omklädningsrum. Den andra kontorsdelen ligger längst in i lager/produktionshallen. Två fina kontorsrum med glasad vägg till hallen.

Pentry
Totalt finns här två pentryn för fika och lunch. Båda ligger i samband med kontorsytorna. Ett ligger i anslutning till de bortre kontorsdelen längst in i hallen och det andra i kontoret vid receptionen.

Reception/mottagning
Entré via gården in till reception med fikaplats och gäst wc. Stora fönsterpartier mot gården och access till övriga ytor.

Hygienrum
Totalt har lokalen fyra hygienutrymmen med wc och två med duschrum.

Nedre planet
En trappa ner finns ett utrymme om ca 40 kvm med ett wc. Detta kan bli ett utmärkt omklädningsrum, arkiv eller för lättare förvaring.

Uppställningsyta
Inhägnad gård för uppställning ca 400 kvm med grind.

Kundparkering
Ca 6 parkeringsplatser i anslutning till butiksdelen

Övrigt
Ytterligare parkeringsplatser finns intill byggnaden och det är ca 1,7 km till Hägerstens T-bana samt endast 3 km till pulserande Södermalm.

I omgivningarna finns det gott om populära lunchställen, butiker och gröna platser för avkoppling i kommande sommarvärme.

På alla sätt en bekväm arbetsplats med många fina egenskaper.


Industri- och kontorsbyggnad i 1 respektive 4 våningar samt hel källare. Enplansbyggnaden är utrustad med garageportar. Huvudbyggnaden är ett modernt trapphus med hiss. Karaktärsfull funkisbyggnad med gul tegelfasad och generösa fönsterpartier. Byggnaden rymmer i huvudsak butiksyta, verkstad, mottagning och kontor. Tomten utgör besöksparkering och parkeringsplatser.

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info.