Detta är en annons
Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Butik eget bruk, Stockholm Söderort, Varuvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 232137
  • Butik eget bruk
  • 1 430 m2

1430 m2 butik eget bruk i Stockholm Söderort

Butik, produktion, utbildning eller klinik,- Flexibel lokal om ca 1400 kvm på byggnadens entréplan med lastkaj. Raka tydliga ytor skapar stor flexibilitet för allehanda verksamheter.
Bra läge i expansiva Älvsjö med kommande T-bana och gångavstånd till pendeltåg samt bussar. Kulinarisk restaurang i entréplanet och parkeringar på gården eller i garage.

Raka tydliga ytor som lämpar sig utmärkt till alla typer av verksamheter, allt från förstklassigt kontor till labb, mottagning eller kanske till butik. Endast din fantasin sätter gränser. Entré intill lastkaj och fönster i två väderstreck. Våningsplanet är i dagsläget en mix av kontor och lager. Den bifogade planskissen är en översikt på nuvarande disposition. Alla väggar går att ta bort eller flytta. Lokalen har bärande pelare och ett ventilationsschakt i övrigt går det att ta bort och öppna upp, vi skapar ytan efter ditt behov.

I byggnaden sitter många spännande företag med såväl industriell som human inriktning. Väletablerad restauranggrossist, en teknisk gymnasial utbildning, ett badhus och en restaurang.

Rejäl vinkelbyggnad från 70-talet om 6 våningsplan jämte två lager logistikplan i souterräng och ett nybyggt garage om tre plan. Innergårdar i byggnadens centrum bidrar till ett genomgående ljusflöde och soliga lunchstunder. Byggnaden är anpassad för alla verksamheter, majoriteten är kontor, logistik, lager och produktion men även restaurang med uteservering under varma årstider. Alla kontor har access till personhissar och lasthiss. Snyggt nybyggt garage med över 120 parkeringsplatser, vissa med laddstationer. I entrén ligger en bemannad reception och områdets mest välbesökta restaurang med smakupplevelser från världens alla hörn.

Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info.