Rapportera

Butik eget bruk, Malmö Centrum, Klicka här för att se vägnamnHöjdrodergatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 186613
  • Butik eget bruk
  • 1 495 m2

Butik på strategiskt bra läge i Bulltofta

En trevlig butikslokal på ett strategiskt bra läge i det trevliga området Bulltofta.
Lokalen är ljus och fräsch, uppdelad i en butiksdel med showroom, kontorsdel med ett trevligt och rymligt entrésolplan samt en lagerdel. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.
Butiken är uppdelad i en butiksdel, showroom, kontor och lager. En del av ytan har ett trevligt och ljust entrésolplan med generöst stora utrymmen optimalt yta för event eller utbildningar eller stor härlig yta som personalutrymme. Möjlighet finns naturligtvis att anpassa ytorna efter ert företags behov för att passa er verksamhet optimalt. (Portbredd mellan butik och lager ca 4,30 meter och höjd om ca 2,5 m. Takhöjd på lägsta punkt i butiksdel ca 3,30 m. Takhöjd lagerdel lägst punkt ca 4.5 m)
(Entrésolplan ca 354 kvm, lageryta ca 962 kvm).


Fastigheten är belägen i det trevliga området Bulltofta med gröna omgivningar och promenadstråk. Härifrån tar man sig snabbt till Inre Ringvägen och in mot centrum och Värnhemstorget.


I grannfastigheten finns en väletablerad lunchrestaurang och det är lätt att ta sig till kringliggande serviceverksamhet, framförallt med bil.
Inom Bulltofta finns ett flertal trevliga lunchmatställen och närhet till Beijers Park.


Busshållplats finns intill fastigheten om man önskar åka kommunalt.
Parkering
Parkering finns i anslutning till fastigheten.
Allmänt
Fastigheten har ett inhängnat staket med grindar som är låsta efter ordinarie kontorsarbetstid och in- och utfart kan ske från två separata håll.
Lokalen ligger granne med hyresgästerna: Caparol, Centro kakel och klinker Forbo Flooring och takmontören m fl.

När du klickar dig vidare kommer du till en ny sida med mer information om lokalen samt kontaktuppgifter till hyresvärden.

Denna lokal ligger i Malmö - klicka här för mer info.