Rapportera

Butik eget bruk, Göteborg Lundby, Klicka här för att se vägnamnHildedalsgatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 151318
  • Butik eget bruk & Produktion/verkstad
  • 5 301 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Stor butikslokal med verkstad

Modern fastighet från 2007 med möjlighet att bedriva verkstad, butik eller däckhotell.

Fastigheten består av två byggnader. Den stora byggnaden är i två plan med egen uppfart till det övre planet. Här har bedrivits bilförsäljning och bilverkstad. Den mindre byggnaden används idag som däckhotell. Fastigheten erbjuder goda parkeringsmöjligheter och är helt inhägnad.


Fastigheten är belägen i Grimbo industriområde på Hisingen, i närheten av Hildedals bostadsområde. Hisingen är Sveriges fjärde största ö och fyller hälften av Göteborgs yta. Hisingen har mest, bostäder, storindustrier, bostäder, köpcentrum, grönområden, badplatser och båthamnar. Hisingen är strategiskt beläget för lager- och logistikföretag eftersom det alltid är nära till de stora lederna. Det är stort tryck från handelsföretag att etablera sig här, eftersom bland annat Bäckebol köpcenter med IKEA finns i närheten, Backaplan är ett annat stort köpcenter som finns på Hisingen.


Ett flertal lunchrestauranger finns i närheten, Sankt Jörgens Golf samt Gårda Johan Centrum. Hornback ligger endast ett stenkast från fastigheten.


Goda kommunikationer, flera busshållplatser alldeles intill fastigheten.
Allmänt
Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av visning!

När du klickar dig vidare kommer du till en ny sida med mer information om lokalen samt kontaktuppgifter till hyresvärden.

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!


Denna lokal ligger i Göteborg - klicka här för mer info.