Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Butikslokaler för uthyrning i Malmö Rosengård

Du har sökt efter Butikslokaler som uthyres i Malmö Rosengård. Mer info om butikslokaler för uthyrning i Malmö Rosengård.
Du har sökt efter Butikslokaler som uthyres i Malmö Rosengård. Mer info om butikslokaler för uthyrning i Malmö Rosengård.

Värt att veta när du sökerbutik i Malmö Rosengård

Rosengård är beläget i den Östra stadsdelen och gränsar till stadsområdena Söder, Norr och Innerstaden. Denna stadsdel är ganska ny och omfattar fem huvudsakliga områdena; Apelgården, Kryddgården, Törnrosen, Örtagården och Herrgården. I Rosengård finns ett stort antal flerbostadshus som växte fram under 1960- och 1970-talet, och många av dem omger Rosengårds Centrum.


Hitta butik att hyra i Malmö Rosengård

Letar du efter butik att hyra i Malmö Rosengård? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste butikslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  butikslokaler att hyra i Malmö Rosengård som passar dig. Du kan se alla de aktuella butik att hyra i Malmö Rosengård på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av butik att hyra i Malmö Rosengård, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya butik att hyra i Malmö Rosengård

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste butik att hyra i Malmö Rosengård. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya butik att hyra i Malmö Rosengård som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Malmö Rosengård?

I Malmö Rosengård hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Malmö Rosengård baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Malmö Rosengård kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Malmö Rosengård?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Malmö Rosengård.

Hur mycket kostar ett lokal i Malmö Rosengård?

Priset på ett lokal i Malmö Rosengård beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Malmö Rosengård.