Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontor för uthyrning, Göteborg Centrum, Östra Hamngatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 171815
  • Kontor
  • 10 - 100 m2

PRO-HYRESVÄRD

Vi rekommenderar denna hyresvärd
Kontaktinformation till hyresvärd/säljare:
Regus
IWG
tlf: +4620888550
portals.europe@regus.com

10 - 100 m2 kontor för uthyrning i Göteborg Centrum

Vi erbjuder kontor i olika storlekar, från 9 kvm upp till 100 kvm. För att lyckas i affärsvärlden måste man lägga ned många timmar, använda sin tid klokt och fokusera på det som är viktigast för företaget. Dra fördel av ett privat kontor till den lägsta kostnaden. Du får tillgång till säker och snabb internetuppkoppling, administrativt stöd och kontorsmöbler. Allt är klart med en gång.

Allt detta ingår i hyran:

Företagsadress, bemannad reception, el, värme, vatten, fastighetsskatt, städning, affärslounge, 24/7 access till ditt kontor, trevliga köksmiljöer, tillgång till nätverksprinter/scanner, kontorsmöbler, 2 fria mötesrumstimmar/dag/företag i våra "Community meetingroom" och förstklassigt internet och WiFi. I hyran ingår även Global access till Regus affärslounger för dig och dina kollegor.

På detta center, våning 5, erbjuder vi även 100 kvm Co-Work miljö. En inspirerande miljö där det också är enkelt att nätverka med andra företagare.

Valfri avtalasperiod. Vi erbjuder även rullande avtal med endast en månads uppsäningstid.

Regus är världens största leverantör av flexibla kontorsplatser och kan motsvara behoven hos såväl stora som små företag. Vi förser varje dag mer än en miljon kunder med bekväma, högkvalitativa, fullt utrustade arbetsplatser där personer kan arbeta i antingen några minuter eller några år.

Välkommen att kontakta oss för mer information om Östra Hamngatan 17.

Mer information:
https://www.regus.se/office-space/sweden/goteborg/gothenburg-Östra-hamngatan?utm_source=objektvisionSE&utm_medium=portal.

Denna lokal ligger i Göteborg - klicka här för mer info...