Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Butiksfastigheter till salu i Stockholm Söderort

Du har sökt efter Butiksfastigheter till salu i Stockholm Söderort. Mer info om butiksfastigheter till salu i Stockholm Söderort.
Du har sökt efter Butiksfastigheter till salu i Stockholm Söderort. Mer info om butiksfastigheter till salu i Stockholm Söderort.

Värt att veta när du sökerbutik till investering i Stockholm Söderort

Söderortär beläget på den norra delen av ön Södertörn som länge var klassat som en halvö men har sedan 2014 omklassificerats till en ö och därmed är Sveriges trejde största efter Gotland och Öland. Stadsområdet grundades 1913 och bebyggelsen har växt fram successivt. Aspudden byggdes redan på tidigt 1900-tal och följdes snart av andra områden i anslutning till Södermalm. Bebyggelsen började stegvis sträcka sig längre och inom de kommande tre decennierna växte stadsdelar som Mälarhöjden, Midsommarkransen, Hägersten, Älvsjö och Gamla Enskede fram. Vid tunnelbanans utbyggnad på 1950- 1960- och 1970-talet utvidgades Söderortytterligare när förorter i anslutning till tunnelbanan, som Skärholmen, Högdalen, Hägsätra och Farsta började byggas. Idag är Söderort ett mycket stort stadsområde med en befolkning på cirka 350 000 personer, vilket är mer än en tredjedel av hela stadens befolkning. Trots sin storlek saknar Söderortfortfarande större arbetsplatsområden vilket lett till att över 70% av invånarna arbetar utanför stadsområdet. En av de större arbetsplatserna i området är arenan Globen som invigdes av prins Bertil 1989. Globen är världens största sfäriska byggnad och är, förutom en välkänd konsertarena, Sveriges nationalarena för ishockey. Bara ett fåtal hundra meter från Globen ligger även idrotts- och evenemangsarenan Tele2 arena som är hemmaarena för fotbollslagen Djurgårdens IF och Hammarby IF. 


Hitta butik till investering till salu i Stockholm Söderort

Letar du efter butik till investering till salu i Stockholm Söderort? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste butiksfastigheter till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  butiksfastigheter till salu i Stockholm Söderort som passar dig. Du kan se alla de aktuella butik till investering till salu i Stockholm Söderort på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av butik till investering till salu i Stockholm Söderort, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya butik till investering till salu i Stockholm Söderort

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste butik till investering till salu i Stockholm Söderort. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya butik till investering till salu i Stockholm Söderort som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Stockholm Söderort?

I Stockholm Söderort hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Stockholm Söderort baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Söderort kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Stockholm Söderort?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Stockholm Söderort.

Hur mycket kostar ett lokal i Stockholm Söderort?

Priset på ett lokal i Stockholm Söderort beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Stockholm Söderort.