Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Fastigheter i Upplands Väsby

Du har sökt efter lokaler till salu i Upplands Väsby.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler till salu i Upplands Väsby.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal till salu i Upplands Väsby

Upplands Väsby har spår av bebyggelse från tiden omkring 600-700 år före Kristi födelse.. Flera fynd från vikingatiden vittnar om omfattande handeln med främmande länder. Man har bland annat funnit arabiska mynt på Stora Väsby slotts ägor. Från Upplands Väsby kommer många kända musikartister. Medlemmarna i Europe, Therion, H.E.A.T och Candlemass har bott där, liksom Tone Norum, Åsa Jinder och Yngwie Malmsteen.  konstnären Dorina Mocan är också bosatt och har en verksam i Upplands Väsby.

Ligger et stykke uden for Stockholm i tätorten Upplands Väsby och Sollentuna. Upplands Väsby ligger 25 mil norr om Stockholm och 45 mil söder om Uppsala. Kommunikationerna är goda till och från staden. Både Europaväg 4 och Ostkustbanan går genom orten.


Hitta lokal till salu i Upplands Väsby

Letar du efter lokal till salu i Upplands Väsby? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Upplands Väsby som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna till salu i Upplands Väsby - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Upplands Väsby,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Upplands Väsby

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Upplands Väsby. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Upplands Väsby som matchar dina sökkriterier.