Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Restauranger till salu i Västerås

Du har sökt efter Restauranger till salu i följande städer: Västerås.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Sortera efter
  • Foto av: Restaurang i Västerås - Sjöhagsvägen för uthyrning

    Restaurang i Västerås

    Unik restauranglokal i högt läge: Restauranglokal med serveringsyta och kök på sjunde våningen invid vattnet. Med en fantastisk utsikt gör denna lokal helt unik i sitt slag i Västerås. Serve...
    • Inte angivet
    • 450 m2
Lediga lokaler i Västerås

Hitta lediga restauranger till salu i Västerås. Söker du restaurang till salu i Västerås, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Västerås än restauranger, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Västerås har en stark tradition av företagande och entreprenörskap och många av landets största företag såsom ICA, H&M, samt två av Europas största elektrifieringsföretag, Asea och Svenska Metallverken, har grundats just här. Basen för stadens näringsliv är idag den högteknologiska exportindustrin.

Som Sveriges femte största tätort och en stad med tradition av entreprenörsanda har Västerås kommit att etableras som en ledande plats för svenska företagare. Idag är de största arbetsgivarna i staden bland annat elkraft- och automationsteknikskoncernen ABB, ICA, Bombardier Transportation, och Seco Tools. Det geografiska läget endast 10 mil västnordväst och Stockholm gör Västerås än mer attraktivt för företagare. Näringslivet i staden har rört sig bort från industri och domineras framför allt idag av data- och elektronikföretagshandel, grafisk industri och handel.