Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kommersiella fastigheter till salu i Ulricehamn

Du har sökt efter Övriga lokaler till salu i Ulricehamn.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Övriga lokaler till salu i Ulricehamn.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerövrigt i Ulricehamn

Ulricehamn är beläget i Västergätland, mellan Borås och Jönköping, med endast en timme bilresa till Göteborg. Staden är både vacker och pyttoresk med en omgivning bestående av Åsunden och många historiska byggnader. Med närhet till både vatten och skidåkning erbjuder staden mycket liv och nöje. Ulricehamn är i ett växande skede med allt fler nyetablerade företag och nya invånare. År 2020 beräknas det finnas ca 2000 nya bostäder. I Ulricehamns kommun finns ett rikt föreningsliv – allt från idrotts- och kulturföreningar till hembygdsföreningar. Exempel på dessa är Ulricehamns Vävstuga och Slalomklubben Boge. Ulricehamn kommun erbjuder mycket aktiviteter så som sim- och badhall, bibliotek, idrotts- och friluftsområden, museum och utställningar samt flera återkommande årliga evanemang. Ulricehman har är idag i ett expansivt skede med kraftig tillväxt. Arbetsandan och det geografiska läget har gjort området eftertraktat bland många stora bolag som idag är etabelrade här. Det är god kommunikation och pendlingsavstånd till omrkingliggande städer. I Rönnåsens indistriområde finns många av företagen. Härifrån är det närhet till Riksväg 40 som leder till både Göteborg och Jönköping. I nuläget finns det också 500 000 m² ledig mark. Avsedd för etablering av industrier och näringsliv. Det kommunala näringslivsbolaget NUAB finns i Ulricehamn och arbetar med att hjälpa nya företag att få en fot in på marknaden och växa. Också Näringsliv AB finns för att hjälpa verksamheter att hitta lokaler, oavsett om det gäller att hyra eller köpa.


Hitta övrigt till salu i Ulricehamn

Letar du efter övrigt till salu i Ulricehamn? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste övriga lokaler till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  övriga lokaler till salu i Ulricehamn som passar dig. Du kan se alla de aktuella övrigt till salu i Ulricehamn på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av övrigt till salu i Ulricehamn, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya övrigt till salu i Ulricehamn

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste övrigt till salu i Ulricehamn. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya övrigt till salu i Ulricehamn som matchar dina sökkriterier.