Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kommersiella fastigheter till salu i Uppsala

Du har sökt efter Övriga lokaler till salu i Uppsala.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Övriga lokaler till salu i Uppsala.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Hitta lediga övriga lokaler till salu i Uppsala. Söker du övrigt till salu i Uppsala, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Uppsala än övriga lokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Uppsala är förknippad med innovation och nytänkande vilket kan härledas till dess anrika universitet. Universitetet grundades redan år 1477 och är därmed det äldsta sätet för högre utbildning i hela Skandinavien. Den ständiga utströmningen av examinerade studenter har fått många företag att vända blicken hit.

Värt att veta när du sökerövrigt i Uppsala

Uppsala är för många förknippat med att vara en universitetsstad och ett kyrkligt centrum i Sverige. Men, utöver det finns här också en mycket stark tradition av företagande och en kommun med stort fokus på näringslivet. Uppsala kommun har idag 211 000 invånare vilket förväntas växa med 100 000 fler invånare till 2050, vilket gör Uppsala kommun till en av landets mest expansiva kommuner. Idag är 19 000 företag registrerade i staden varav de allra största och mest internationellt kända är företag som GE Healthcare Bio-Sciences, Clean-tech och Lifco.


Hitta övrigt till salu i Uppsala

Letar du efter övrigt till salu i Uppsala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste övriga lokaler till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  övriga lokaler till salu i Uppsala som passar dig. Du kan se alla de aktuella övrigt till salu i Uppsala på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av övrigt till salu i Uppsala, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya övrigt till salu i Uppsala

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste övrigt till salu i Uppsala. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya övrigt till salu i Uppsala som matchar dina sökkriterier.