Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Fastigheter i Malmö Centrum

Du har sökt efter lokaler till salu i Malmö Centrum.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler till salu i Malmö Centrum.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal till salu i Malmö Centrum

Centrum är beläget i den Norra stadsdelen och utgör den medeltida stadskärnan som består främst utav hamn- och industriområden. Sedan början av 2000-talet har många bostäder vuxit fram här. Inköpsmöjligheterna är stora här då det finns över 800 butiker och restauranger. Här finns ett stort antal yngre och förstagångsboende och av alla bostäderna här är 72 % hyresrätter och resten bostadsrätter.


Hitta lokal till salu i Malmö Centrum

Letar du efter lokal till salu i Malmö Centrum? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Malmö Centrum som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna till salu i Malmö Centrum - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Malmö Centrum,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Malmö Centrum

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Malmö Centrum. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Malmö Centrum som matchar dina sökkriterier.