Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lagerfastigheter till salu i Norrtälje

Du har sökt efter Lager till salu i Norrtälje.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Lager till salu i Norrtälje.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
 • Foto av: Produktion/verkstad i Norrtälje - Backtorpshöjden till försäljning
  Annons

  Produktionsfastighet på Backtorpshöjden, Norrtälje

  2080 m2 produktionsfastighet till försäljning i Norrtälje: Bra belägen industritomt till salu TILL SALU Fastigheten ingår l Karlshöjdens Industriområde strax söder om Norrtälje. Området är planerat för industri...
  • 1 950 000 SEK
  • 2 080 m2


Hitta lager till salu i Norrtälje

Letar du efter lager till salu i Norrtälje? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste lager till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  lager till salu i Norrtälje som passar dig. Du kan se alla de aktuella lager till salu i Norrtälje på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lager till salu i Norrtälje, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lager till salu i Norrtälje

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lager till salu i Norrtälje. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lager till salu i Norrtälje som matchar dina sökkriterier.