Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorsfastigheter till salu i Stockholm Söderort

Du har sökt efter Kontorslokaler till salu i Stockholm Söderort.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Kontorslokaler till salu i Stockholm Söderort.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Ingen annons matchade din sökning. Du kan istället upprätta en sökning efter Kontor, som skickas ut till de relevanta hyresvärdarna i Stockholm Söderort. Klicka här för att läsa mer.

Värt att veta när du sökerkontor i Stockholm Söderort

Söderortär beläget på den norra delen av ön Södertörn som länge var klassat som en halvö men har sedan 2014 omklassificerats till en ö och därmed är Sveriges trejde största efter Gotland och Öland. Stadsområdet grundades 1913 och bebyggelsen har växt fram successivt. Aspudden byggdes redan på tidigt 1900-tal och följdes snart av andra områden i anslutning till Södermalm. Bebyggelsen började stegvis sträcka sig längre och inom de kommande tre decennierna växte stadsdelar som Mälarhöjden, Midsommarkransen, Hägersten, Älvsjö och Gamla Enskede fram. Vid tunnelbanans utbyggnad på 1950- 1960- och 1970-talet utvidgades Söderortytterligare när förorter i anslutning till tunnelbanan, som Skärholmen, Högdalen, Hägsätra och Farsta började byggas. Idag är Söderort ett mycket stort stadsområde med en befolkning på cirka 350 000 personer, vilket är mer än en tredjedel av hela stadens befolkning. Trots sin storlek saknar Söderortfortfarande större arbetsplatsområden vilket lett till att över 70% av invånarna arbetar utanför stadsområdet. En av de större arbetsplatserna i området är arenan Globen som invigdes av prins Bertil 1989. Globen är världens största sfäriska byggnad och är, förutom en välkänd konsertarena, Sveriges nationalarena för ishockey. Bara ett fåtal hundra meter från Globen ligger även idrotts- och evenemangsarenan Tele2 arena som är hemmaarena för fotbollslagen Djurgårdens IF och Hammarby IF. 


Hitta kontor till salu i Stockholm Söderort

Letar du efter kontor till salu i Stockholm Söderort? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler till salu i Stockholm Söderort som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor till salu i Stockholm Söderort på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor till salu i Stockholm Söderort, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor till salu i Stockholm Söderort

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor till salu i Stockholm Söderort. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor till salu i Stockholm Söderort som matchar dina sökkriterier.