Detta är en annons
Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Kontorsfastighet till salu, Norrtälje, Furusundsvägen

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 185791
  • Kontorsfastighet & Bostadsfastighet
  • 900 m2
  • 7 776 m2
  • 7 490 000 Kronor

900 m2 kontorsfastighet till försäljning i Norrtälje

Boende - kontor

Till Salu. Kontors-bostadsfastighet i två plan. 900 kvm, Byggnaden inrymmer totalt 20 boenderum belägna i korridor. Vidare inrymmer byggnadens bottenplan personalrum samt gemensamma ytor som hygienrum, matrum med kök samt allrum. Ytskikten är varierande med äldre linoleummattor på golv blandat med laminat samt målade väggar och innertakplattor.

Källarvåningen inrymmer ett större allrum, förrådsytor, omklädningsrum med WC/dusch och bastu samt garage med plats för 5-6 bilar. Även egen entré till källarvåningen.

Vid infarten till fastigheten ligger en parkeringsyta med totalt ca 20 platser. Närmast byggnaden utgörs tomten av asfalterade körytor. I övrigt består tomten av skogs/ängsmark.

Byggnaden har tidigare används som kontor och därefter som förskola och senast som boende för ensamkommande flyktingbarn.

Tomt

7 776 m², Friköpt

Allmänt

Fastigheten är belägen i Hysingsvik i Norrtälje kommun. Hysingsvik är beläget längs med [xxxxx] Ca 14 km sydost om centrala Norrtälje. Området trafikeras med SL-buss och alldeles intill fastigheten ligger busshållplats. Omkringliggande bebyggelse i Hysingsvik samt angränsande samhållen utgörs främst av fritidshus och vilkla bebyggelse. Närheten till Norrtälje har medfört att många av de före detta fritidshusen byggts om till permanentboenden. I övrigt omges fastaiheten av skärgårdsmiljö med ängs- och skogsmark samt vatten och öar.

Kommunikation

Med buss tar det ca 25 minuter till Norrtälje där all tänkbar seervice finns. Med bil tar det via väg 276 (kustvägen mellan Åkersberga och Norrtälje), ca 15 minuter.

Denna lokal ligger i Norrtälje - klicka här för mer info.