Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Fastigheter i Vetlanda

Du har sökt efter lokaler till salu i Vetlanda.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler till salu i Vetlanda.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal till salu i Vetlanda

7 mil norr om Växjö ligger Vetlanda. I Vetlanda finns det flera grundskolor, en gymnasieskola, en särskola och vuxenutbildning. Vetlanda erbjuder ett brett och aktivt föreningsliv med drygt 200 föreningar med många olika typer av intressen och verksamheter. Exempel på dessa är sportföreningar inom fotboll, skidor och bågskytte. I kulturväg finns det flera möjligheter med bland annat många museum. Syftet med stadens många museum är att bevara stadens kulturhistoria samt göra den tillgänglig. Exempel på museum är Sandellmuseet och Ekenässjöns industri- och musikmuseum. Staden är även känd för att vara en gammal träindustristad. Idag domineras staden av aluminiumproducenten Sapa AB samt Elitfönster AB. När näringslivets olika organisationer och nätverk rankar företagsklimat och utveckling i kommunerna brukar Vetlanda ligga i topp. Möjligen är det den framtidsinriktade tillverksningsindustrin, den växande handel- och tjänstesektor samt en bra offentlig sektor som är grunden till de höga placeringarna.  I kommunikationsväg finns det tre betydande vägar i området; riksväg 47,32 och 28. Det finns även goda tåg- och bussmöjligheter till och från Vetlanda.


Hitta lokal till salu i Vetlanda

Letar du efter lokal till salu i Vetlanda? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Vetlanda som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna till salu i Vetlanda - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Vetlanda,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Vetlanda

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Vetlanda. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Vetlanda som matchar dina sökkriterier.