Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Fastigheter i Jönköping

Du har sökt efter lokaler till salu i Jönköping.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler till salu i Jönköping.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Ingen annons matchade din sökning. Du kan istället upprätta en sökning efter , som skickas ut till de relevanta hyresvärdarna i Jönköping. Klicka här för att läsa mer.

Få en överblick över kommersiella fastigheter till salu i Jönköping. Du kan se nästintill alla kontor, butiker, kliniker, restauranger, verkstäder och hyresfastigheter till salu i Jönköping på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Jönköping är belägen vid Vätterns södra strand och precis I vägknuten mellan de tre landskapen Småland, Västergötland och Östergötland. Under 1800-talet blev Jönköping en stor industristad och befolkningen ökade mycket kraftigt. I samma tidsperiod föddes namnet tändstickornas stad när Jönköpings tändsticksfabrik grundades 1845, ett namn som följer med staden än idag.

Värt att veta när du söker lokal till salu i Jönköping

Under hela 1800-talet växte Jönköping kraftigt och tillhörde fram till 1880-talet en av de mest expansiva städerna i Sverige. Vid Göta kanals färdigställande 1832 ökade sjöfarten markant och nya stora industrier växte fram. Industrin är fortsatt stor i Jönköping, men idag står handel, transport och kommunikation för den största delen av näringslivet i staden. Till de största företagen i Jönköping i dagsläget hör Husqvarna AB, Liljedahl Group AB och ITAB Shop Concept AB.


Hitta lokal till salu i Jönköping

Letar du efter lokal till salu i Jönköping? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Jönköping som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna till salu i Jönköping - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Jönköping,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Jönköping

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Jönköping. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Jönköping som matchar dina sökkriterier.