Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Butiksfastigheter till salu i Åmål

Du har sökt efter Butiker till investering till salu i Åmål.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Butiker till investering till salu i Åmål.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Ingen annons matchade din sökning. Du kan istället upprätta en sökning efter Butik till investering, som skickas ut till de relevanta hyresvärdarna i Åmål. Klicka här för att läsa mer.

Värt att veta när du sökerbutik till investering i Åmål

Cirka 7 mil sydväst om Karlstad ligger Åmål. År 2002 blev Åmål belönad med Årets stadskärna. År 2005 deltog Åmål i den internationella tävlingen Livcom och tog hem andra platsen, vilket betydde att Åmål kunde titulera sig som världens nästbästa småstad. Flera faktorer bidrar till att Åmål är en populär stad att bostäta sig i. Det finns bra utbildningsmöjligheter, väl utbyggd barnomsorg, hög servicenivå inom vård- och omsorg samt god tillgång på bostäder. Dessa faktorer i kombination med närhet till natur och en mängd fritidsaktiviteter gör Åmål till världens nästbästa småstad. I näringslivsväg har Åmål utvecklats från en handelsplats vid en åmynning till en modern småstad med ett varierat näringsliv. Betydande näringar i Åmål är service, handel och industri. Näringslivet sträcker sig från sågblad till innovativa högteknologiska lösningar. De tre största företagen i området är Euromaint, Spicer Nordiska AB och Svenska Elektromagneter AB. Åmål har även ett rikt föreningsliv med många olika typer av föreningar, alltifrån motionsföreningar till konstföreningar. I kommunikationsväg finns det goda möjligheter att resa til och från Åmål. Europaväg 45 sträcker sig utmed staden. Åmål ligger 17 mil norr om Göteborg och 18 mil från Oslo. Det finns dagliga direktförbindeker med tåg och buss till bland annat Stockholm och Göteborg. Dessutom finns det en insjöhamn i Åmål.


Hitta butik till investering till salu i Åmål

Letar du efter butik till investering till salu i Åmål? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste butiker till investering till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  butiker till investering till salu i Åmål som passar dig. Du kan se alla de aktuella butik till investering till salu i Åmål på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av butik till investering till salu i Åmål, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya butik till investering till salu i Åmål

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste butik till investering till salu i Åmål. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya butik till investering till salu i Åmål som matchar dina sökkriterier.