Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Butiksfastigheter till salu i Linköping

Du har sökt efter Butiker till investering till salu i Linköping.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Butiker till investering till salu i Linköping.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Hitta lediga butiker till investering till salu i Linköping. Söker du butik till investering till salu i Linköping, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Linköping än butiker till investering, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Linköping är Sveriges sjunde största stad och här finner du ett av landets mest populära universitet. Linköpings Universitet drar många yngre människor till staden vilket passar väl in på stadens slogan ”Där idéer blir verklighet”, som syftar på utbytet mellan universitetet och näringslivet.

Värt att veta när du sökerbutik till investering i Linköping

Fram till 1980-talet har Linköping omnämnts som en militärstad bland annat på grund av att SAAB tillverkade sina stridsflygplan här. Som militärstad uppvisade Linköping stark tillväxt under såväl andra världskriget som under kalla kriget. Efter 1980-talet har dock det militära kommit att få mindre betydelse i staden. SAAB är fortsatt en av de största arbetsgivarna i staden tillsammans Specialfastigheter och Biltema. Sedan grundandet av universitetet på 1970-talet har näringslivet i Linköping blivit mer innovativt och är idag en av landets ledande miljöstäder.


Hitta butik till investering till salu i Linköping

Letar du efter butik till investering till salu i Linköping? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste butiker till investering till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  butiker till investering till salu i Linköping som passar dig. Du kan se alla de aktuella butik till investering till salu i Linköping på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av butik till investering till salu i Linköping, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya butik till investering till salu i Linköping

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste butik till investering till salu i Linköping. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya butik till investering till salu i Linköping som matchar dina sökkriterier.