Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Butikslokaler till salu i Södertälje

Du har sökt efter Butiker eget bruk till salu i Södertälje.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Butiker eget bruk till salu i Södertälje.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerbutik eget bruk i Södertälje

I Södertälje kommun bor det drygt 93 000 människor. Telge, som är Södertäljes äldre namn, var en gång i tiden en mycket viktig kyrkstad som har haft avgörande beslut gällandes Sveriges historia. Idag är Södertälje mest känt för sin produktion av större fordon samt stadens multikulturella karaktär. På 1960-talet räckte inte befolkningen i området till när jättarna Scania och Astra skulle rekrytera. Då rekryterades det arbetskraft från utlandet och många kom ifrån Finland, Grekland, Italien och Jugoslavien. Under 1970-talet minskade invandringen från Finländ men ersattes då av många assyrier/syrianer. Kungliga Tekniska Högskolan har ett campus i Södertälje och den nystartade yrkeshögskolan Teknikcollege erbjuder en yrkesutbildningi nära samarbete med de större företagen i staden. Tack vare sin multikulturella prägel har Södertälje ett brett och rikt kulturliv. Exempel på detta är Oktoberteatern och det återkommande revyn Täljerevyn. Andra kulturella event är populära Kulturhuset i Ytterjärna samt föreningen Molto som arrangerar musikkonserter. Historiskt sett har Södertälje domineras av sporterna ishockey, basket och tennis. Stadens centrala delar är områdena och kvarteren kring det som kallas Gågatan, den del av Storgatan som är bilfri. De flesta restauranger och uteserveringar återfinns i området kring Maren.

Södertälje är beläget mellan städerna Strängnäs, Stockholm och Nyköping, en plats där Mälaren är sammansluten med Östersjön genom slussen i Södertälje kanal. Från Södertälje löper både E4:an och E20. Utöver ett välutvecklat trafiknät har Södertälje många buss- och järnvägsförbindelser. Det är möjligt att ta sig med pendeltåg till Stockholm på under en timme. Slussen i Södertälje kanal förbinder Mälaren med Östersjön. Södertälje Hamn fungerar som hamn, omlastningsterminal och hamnen tillhandahåller dessutom en kombiterminal.


Hitta butik eget bruk till salu i Södertälje

Letar du efter butik eget bruk till salu i Södertälje? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste butiker eget bruk till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  butiker eget bruk till salu i Södertälje som passar dig. Du kan se alla de aktuella butik eget bruk till salu i Södertälje på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av butik eget bruk till salu i Södertälje, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya butik eget bruk till salu i Södertälje

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste butik eget bruk till salu i Södertälje. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya butik eget bruk till salu i Södertälje som matchar dina sökkriterier.