Filtrera sökning
Sortera efter
Belägenhet
Uthyres eller till salu?
Storlek
m2
-
m2
Typ av lokal
Visa på karta

Fastigheter i Västerås

Du har sökt efter lokaler till salu i följande städer: Västerås.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
  • Foto av: Butik till investering i Västerås - Adress ej angiven till försäljning

    Butiksfastighet på Adress ej angiven, Västerås

    60 m2 butiksfastighet till försäljning i Västerås: Restaurang med bästa läge centralt i Västerås, vid ingången till Filmstaden, som är stans enda biograf, med cirka 300.000 besökare per år. Genomgående påkost...
    • 395 000 kr.
    • 60 m2
Lediga lokaler i Västerås

Få en överblick över kommersiella fastigheter till salu i Västerås. Du kan se nästintill alla kontor, butiker, kliniker, restauranger, verkstäder och hyresfastigheter till salu i Västerås på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Västerås har en stark tradition av företagande och entreprenörskap och många av landets största företag såsom ICA, H&M, samt två av Europas största elektrifieringsföretag, Asea och Svenska Metallverken, har grundats just här. Basen för stadens näringsliv är idag den högteknologiska exportindustrin.

Som Sveriges femte största tätort och en stad med tradition av entreprenörsanda har Västerås kommit att etableras som en ledande plats för svenska företagare. Idag är de största arbetsgivarna i staden bland annat elkraft- och automationsteknikskoncernen ABB, ICA, Bombardier Transportation, och Seco Tools. Det geografiska läget endast 10 mil västnordväst och Stockholm gör Västerås än mer attraktivt för företagare. Näringslivet i staden har rört sig bort från industri och domineras framför allt idag av data- och elektronikföretagshandel, grafisk industri och handel.