Fastigheter i Västerås

Du har sökt efter lokaler till salu i följande städer: Västerås
Specificerad sökning
m2
-
m2
Visa på karta
Foto av: Butik till investering i Västerås - Adress ej angiven till försäljning

Butik till investering på Adress ej angiven, Västerås

525 m2 butik till investering till försäljning i Västerås: Restaurang med hörn läge centralt i Västerås granne med filmstaden. Lokalen är mycket påkostad med hög standard på såväl inredning och utrustning med tillbeh...
  • 3 400 000 kr.
  • 525 m2
Övriga lokaler till försäljning i Västerås

Övrigt på Tegnergatan, Västerås

160 m2 övrigt till försäljning i Västerås
  • Inte angivet
  • 160 m2
Övriga lokaler till försäljning i Västerås

Övrigt på Slottsgatan, Västerås

Övrigt till försäljning i Västerås
  • Inte angivet
  • N/A
Övriga lokaler till försäljning i Västerås

Övrigt på Ateljégatan, Västerås

Övrigt till försäljning i Västerås
  • 9 500 000 kr.
  • N/A
Lediga lokaler i Västerås

Få en överblick över kommersiella fastigheter till salu i Västerås. Du kan se nästintill alla kontor, butiker, kliniker, restauranger, verkstäder och hyresfastigheter till salu i Västerås på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Västerås har en stark tradition av företagande och entreprenörskap och många av landets största företag såsom ICA, H&M, samt två av Europas största elektrifieringsföretag, Asea och Svenska Metallverken, har grundats just här. Basen för stadens näringsliv är idag den högteknologiska exportindustrin.

Som Sveriges femte största tätort och en stad med tradition av entreprenörsanda har Västerås kommit att etableras som en ledande plats för svenska företagare. Idag är de största arbetsgivarna i staden bland annat elkraft- och automationsteknikskoncernen ABB, ICA, Bombardier Transportation, och Seco Tools. Det geografiska läget endast 10 mil västnordväst och Stockholm gör Västerås än mer attraktivt för företagare. Näringslivet i staden har rört sig bort från industri och domineras framför allt idag av data- och elektronikföretagshandel, grafisk industri och handel.